Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Τι θα δούμε σήμερα – Το αγώνισμα και το έπαθλο [vids]

Survivor: Τι θα δούμε σήμερα – Το αγώνισμα και το έπαθλο [vids]

Πάθος, ένταση, αγωνιστικότητα και μία άνευ προηγουμένου μάχη των δύο ομάδων του Survivor. Δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ένα έντονο επεισόδιο παρακολούθησε την Τετάρτη που μας πέρασε, το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Οι Μαχητές απόλαυσαν πίτσες, ο Μπο αποχώρησε και ο τελικός πλησιάζει με 3 παίκτες προς το παρόν στην ομάδα των Διασήμων.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Αναμένεται την Κυριακή 11 Ιουνίου, νέο επεισόδιο με ακόμα πιο πολύ ένταση και πάθος. Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης και το τρέιλερ της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, νικητές ήταν οι Μαχητές με τελικό σκορ 10 – 8. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας εκτός από τοτέμ της ασυλίας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πίτσες και αναψυκτικό. Την ίδια ώρα, η ομάδα των Διασήμων προχώρησε στη διαδικασία της αποχώρησης.

Βάση της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγο καιρό, ο πιο… αδύναμος κρίκος ήταν ο Μπο. Για τον ράπερ αυτή ήταν η τελευταία του μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Και πλέον οι Διάσημοι μένουν τρεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό (Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το αγώνισμα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Ταχύτητα, ευλυγισία και αντοχή είναι απαραίτητα στοιχεία για να τα καταφέρουν. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που το έχουν πολύ ανάγκη και οι δύο.

Οι παίκτες καλούνται να τρέχουν μαζί με μια μεγάλη μπάλα μαζί τους και να περνούν εμπόδια. Και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδείξουν ότι είναι αρκετά δυνατοί και γρήγοροι να φτάσουν με την μπάλα έως τον τελικό στόχο, που κρίνει πάντα το αποτέλεσμα.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή το βράδυ; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Μπο; Ποιο θα είναι το πολυπόθητο έπαθλο; Τι άλλη έκπληξη κρύβει το Survivor; Λίγο υπομονή και η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σύντομα…

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε