Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Το γλέντησαν με τον Σάκη Ρουβά για τα γενέθλια του Σπαλιάρα!

Survivor: Το γλέντησαν με τον Σάκη Ρουβά για τα γενέθλια του Σπαλιάρα!

Ο Σάκης Ρουβάς τα έκανε όλα στο Survivor! Άνοιξε καρύδα, έφαγε, ήπιε με τους παίκτες και το κέφι ανέβηκε με αποκορύφωμα τα γενέθλια του Σπαλιάρα!

Τα τελευταία νέα του Survivor τα μάθατε! Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο νέος παίκτης του παιχνιδιού που ήρθε για να μείνει… ένα βράδυ! Δείτε τι έκανε μαζί με τους παίκτες και πώς άλλαξε τη διάθεση των Μαχητών και των Διασήμων.

Ο λόγος της κόντρας

Υπενθυμίζουμε ότι Μαχητές και Διάσημοι είναι, από το προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, σε κόντρα. Ο λόγος ήταν το πέναλτι που “έφαγε” ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Παρόλο που είχε φέρει τη νίκη στην ομάδα του και είχε κάνει πρώτος το 10 – 9 απέναντι στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος παρατήρησε ότι δεν είχε ακολουθήσει πιστά τους κανόνες του αγωνίσματος και οι Μαχητές ζήτησαν επανάληψη του αγώνα.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους Διάσημους αφού το ματς είχε κριθεί ήδη, όπως δήλωσα, γιατί ο Ντάνος ήταν πολύ καλύτερος από τον Μάριο. Στην δεύτερη κούρσα όμως, ο “τρελός Κύπριος” ήταν εκείνος που κατάφερε να βάλει τις βολές πετυχημένα και τελικά, να είναι η ομάδα του, αυτή που θα απολαύσει μια μέρα εκτός της παραλίας. Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor.

Οι δηλώσεις του Σάκη

Ο Σάκης Ρουβάς έφαγε, έμαθε τα μυστικά των παικτών του Survivor και κοιμήθηκε μαζί τους στην παραλία. Εκεί, πήρε έστω μια μικρή γεύση από το πώς περνούν αυτούς τους 3 ολόκληρους μήνες Μαχητές και Διάσημοι. “Οι εμπειρίες που αποκόμισαν στο παιχνίδι, θα τους αλλάξει όλη τη ζωή” δήλωσε ο σταρ στις κάμερες ενώ τους αποχαιρέτησε θερμά και δήλωσε ότι τους ζηλεύει και θα ήθελε να κάτσει παραπάνω μαζί τους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Τα γενέθλια του Σπαλιάρα

Για πρώτη φορά, οι παίκτες απομακρύνθηκαν από την παραλία τους και βγήκαν στον… πολιτισμό. Έκατσαν όλοι μαζί σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο και απόλαυσαν ένα χορταστικό γεύμα με κρέατα, πίτες και γλυκά. Η Σάρα – η μοναδική γυναίκα παίκτρια της ομάδας των Μαχητών – μάλιστα το διασκέδασε και με το παραπάνω, σηκώθηκε και χόρεψε μόνη της.

Το highlight του γεύματος ήταν όμως, η έκπληξη που έκαναν στον Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος είχε τα γενέθλια του και “έκλεισε” τα 42 του χρόνια, πρώτη φορά μακριά από την Ελλάδα και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μουσικοί και τύμπανα περικύκλωσαν το γνωστό μοντέλο που συγκινήθηκε και φάνηκε ότι το χάρηκε πολύ, αφού οι Μαχητές είναι πλέον η “οικογένειά” του. Όλη η ομάδα γεύτηκε κοκτέιλ και το κέφι ανέβηκε!

Το γλέντι με τους ντόπιους

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε και πάλι ο Σάκης Ρουβάς που χάρη στη θετική του ενέργεια ξεσήκωσε τους παίκτες αλλά και τους ντόπιους με ξέφρενο χορό σε κεντρικό δρόμο του νησιού. Παίκτες και μη, μικροί και μεγάλοι αφέθηκαν στους παραδοσιακούς ρυθμούς και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα. “Ήταν μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα στη ζωή μου” δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στις κάμερες του Survivor, τη στιγμή που εκείνοι χαίρονταν το έπαθλο αλλά οι Διάσημοι ήταν μόνοι τους στην παραλία και έφτιαχναν το ταπεινό τους γεύμα.

Βέβαια οι Διάσημοι μπορεί να μείναμε πεινασμένοι, αλλά παρηγοριά τους ήταν η κιθάρα που τους άφησε ο Σάκης και σύνθεσαν αστεία τραγούδια για την ομάδα τους, προκειμένου να μην τα “βάψουν μαύρα” και η μέρα αύριο να ξεκινήσει με ανανεωμένη διάθεση. Άλλωστε, το σημερινό αγώνισμα είναι απαιτητικό και το έπαθλο ακόμη καλύτερο, αφού πρόκειται για έπαθλο επικοινωνίας… Η ομάδα των Μαχητών θα έχει τη δυνατότητα να δει βιντεάκια φίλων, ενώ η ομάδα των Διασήμων είναι ένα βήμα πιο πίσω και αν κερδίσει, θα ανταλλάξει μηνύματα με αγαπημένα του πρόσωπα. Όπως και σε κάθε άλλο έπαθλο επικοινωνίας, έτσι και σε αυτό οι νικητές θα προμηθευτούν επίσης και ένα κιλό φακές και ένα κιλό ρύζι.

Δείτε στιγμές του Σάκη Ρουβά στο Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor: Τόσα κιλά έχασε ο Μπο! Απίστευτο σουξέ στις γυναίκες!

Survivor: Πρόβλημα υγείας η Βαλαβάνη – Να γιατί είναι φουσκωμένη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε