Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση

Survivor τρέιλερ: Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση

Μετά την αποχώρηση του Μπο στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, τρεις παραμένουν οι Διάσημοι πριν τον μεγάλο τελικό. Τι μέλλει γενέσθαι…

Ένα έντονο επεισόδιο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Σαν να μην έφτανε που οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία, η αποχώρηση ήρθε αμέσως, και ήταν αυτή του Μπο. Ο γνωστός ράπερ αποχωρίστηκε τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα αναμένεται στην Ελλάδα.

Το μέλλον του Μπο πάνω κάτω το ξέρουμε, το τι όμως μέλλει γενέσθαι στο πεδίο των Survivors, παραμένει άγνωστο… Οι Διάσημοι που έχουν παραμείνει είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης, ενώ από την ομάδα των Μαχητών έχουμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Σάρα Εσκενάζυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η αριθμητική υπεροχή των Μαχητών, είναι πλέον αρκετά μεγάλη. Μπορεί οι δύο ομάδες του Survivor, να διαφέρουν στον αριθμό, όμως αγωνιστικά, η διαφορά αυτή είναι αρκετά μεγάλη. Την τελευταία εβδομάδα, οι Διάσημοι έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ, αφού Μπο και Χρανιώτης έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, ενάντια στους παίκτες των Μαχητών, που σύμφωνα με τα στατιστικά και εκτός του Σπαλιάρα, είναι καλύτεροι παίκτες από αυτούς. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος καταθέτει σώμα και ψυχή για να χαρίζει όσες περισσότερες νίκες γίνεται στην ομάδα του και τα καταφέρνει!

Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Τετάρτης, μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, νικητές ήταν οι Μαχητές με τελικό σκορ 10 – 8. Στο 8 – 9 έπαιξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενάντια στην Σάρα Εσκενάζυ. Παρά την ταλαιπωρία της πρώτης και την τούμπα της δεύτερης, η Σάρα ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το τελικό σκορ 10 – 8. Η ξανθιά παίκτρια του Survivor αποθεώθηκε από την ομάδα της. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είχαν την ευκαιρία εκτός από το τοτέμ, να απολαύσουν πίτσες και αναψυκτικό.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Διασήμων προχώρησε στη διαδικασία της αποχώρησης. Από την ψηφοφορία των παικτών, οι δύο υποψήφιοι από ισοψηφία ήταν ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λόγω της ασυλίας, ο Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος, άρα τρίτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Βάσει της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγο καιρό, ο πιο… αδύναμος κρίκος ήταν ο Μπο. Για τον ράπερ αυτή ήταν η τελευταία του μέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή, το αγώνισμα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τους παίκτες. Ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία είναι απαραίτητα στοιχεία για να τα καταφέρουν. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που το έχουν πολύ ανάγκη και οι δύο. “Κάτι έχουμε πάθει δεν ξέρω τι και μειωνόμαστε…”, φαίνεται να λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο τρέιλερ με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της για το τι έπεται…

Ποιο θα είναι τώρα το μέλλον των δύο ομάδων του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα της Κυριακής; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα;

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε