Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Οι πέντε παίκτες του χθεσινού Survivor έπεσαν στα βαθιά και πάλεψαν για το κολιέ της ασυλίας. Στο επόμενο επεισόδιο θα γίνει το έλα να δεις με την αποχώρηση και όχι μόνο!

Και εκεί που όλοι οι παίκτες είχαν χαλαρώσει και έπαιζαν κουίζ, ήρθε το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, να τους επαναφέρει στην τάξη! Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρας, Ιωαννίδης και Αγγελόπουλος κατέθεσαν σώμα και ψυχή για μια θέση στους τρεις φιναλίστς. Ο Μάριος τα κατάφερε και το τρέιλερ αποκαλύπτει το τι μέλλει γενέσθαι για το δεύτερο κολιέ.

Αφού ξεκουράστηκαν και έφαγαν καλά, οι πέντε παίκτες του Survivor προετοιμάστηκαν για το έπαθλο της ατομικής ασυλίας και ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα. “Σήμερα έχουμε αγώνα ασυλίας. Πρώτη φορά χωρίς κορίτσια. Είμαστε πέντε αγόρια, πιστεύω το αγώνισμα θα είναι στημένο και βασισμένο σε άνδρες, χωρίς παζλ, εγώ το προτιμώ”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.“Εμένα δεν με προβληματίζει που μείναμε μόνο άνδρες. Οι γυναίκες είχαν αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατές και η Ευρυδίκη ήταν”, ανέφερε και ο μισθοφόρος.

Οι δύο που θα κερδίσουν αυτή τη φορά τα κολιέ της ασυλίας θα περάσουν αυτόματα στον ημιτελικό του Survivor, και ημιτελικός θα πει οι τρεις φιναλιστς. Αυτό ήταν αρκετό για να παθιάσει τους παίκτες για τη νίκη. Το επιπλέον έπαθλο ήταν μια τεράστια τηλεόραση, ένα κινητό και ένα ταξίδι στην Κούβα για να απολαύσουν μέρες ξεκούρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες του Survivor, καλούνταν να περάσουν από δοκούς ισορροπίας, ενώ ισορροπούσαν έχοντας στα χέρια τους μια ξύλινη κατασκευή με μπαλάκια που δεν έπρεπε να τους πέσουν. Ύστερα έπρεπε να συμπληρώσουν το παζλ και τελικά να φτάσουν στο στόχο. Δύο πετυχημένες βολές σε μια ξύλινη ράμπα καθόριζαν τον νικητή. Ο τελικός παίχτηκε ανάμεσα στον Αγγελόπουλο και τον Μάριο και νικητής αναδείχτηκε ο δεύτερος.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μάριος πάει κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor. Τα κλάματα που έριξε μόλις συνειδητοποίησε τη νίκη του έδειξαν το πόσο πολύ το ήθελε και πόσο φοβότσν τον δυνατό αντίπαλό του, Αγγελόπουλο. “Μάριε, έλα σήκω, δεν κέρδισες το παιχνίδι…” , είπε ο Ντάνος την ώρα που πλησίαζε προς το μέρος του για να τον συγχαρεί.

“Θέλω να φύγω από αυτό το παιχνίδι πηγαίνοντας στον τελικό νικητής”, δήλωσε στο τρέιλερ ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το αγώνισμα απαιτεί καλή ισορροπία, ευλυγισία, ταχύτητα και πάνω από όλα ευστοχία. Η αγωνία κορυφώνεται για την πολυαναμενόμενη αποχώρηση όπου ένας παίκτης θα αποδειχθεί ότι έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε.

Ποιος θα αποκτήσει το δεύτερο κολιέ της ασυλίας; Πώς θα συνεχιστεί το κλίμα των παικτών που έχουν παραμείνει; Ποιοι τελικά θα περάσουν στον τελικό του Survivor; Και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 21:00!

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Survivor: Η πρώτη μέρα του Ντάνου χωρίς τη Βαλαβάνη [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε