Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Ο ξαφνικός θάνατος “ξαναχτυπά”! [vid]

Survivor τρέιλερ: Ο ξαφνικός θάνατος “ξαναχτυπά”! [vid]

Το χθεσινό επεισόδιο τα είχε όλα. Το επόμενο επεισόδιο όμως του Survivor, θα συγκλονίσει, αφού ένας παίκτης θα αποχωρήσει…

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στοSurvivor, κάνετε λάθος! Το αποψινό επεισόδιο έχει ασυλία και αποχώρηση . Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ της Τετάρτης.

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, φάνηκε πολύ δύσκολο και το πάθος των παικτών πιο έντονο από ποτέ. Ο στίβος μάχης απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Εκεί, άλλωστε κρίνονται πάντα όλα. Αναλυτικά, οι παίκτες ενώ προσπαθούσαν να αποφύγουν εμπόδια, έπρεπε να κρατούν στα χέρια τους μια βάση με ένα μπαλάκι και σε όλη τη διαδρομή καλούνταν να μην τους πέσει. Ο τελικός στόχος ήταν να πετύχουν δύο βολές μέσα από δύο τρύπες.

Αγχωμένοι ήταν χθες τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν συχνά λάθη. Από αλλού έπρεπε να περάσουν, από αλλού πέρναγαν, βολές νόμιζαν ότι είχαν πετύχει… και βολές δεν πέτυχαν. Ο “τρελός Κύπριος” παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του στο πόδι, είχε εξαιρετική επίδοση, καθώς πέρναγε τα εμπόδια σαν σίφουνας και μάλιστα στη μία αναμέτρησή του, κέρδισε εύκολα τον Ντάνο.

Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, τελικά νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 8. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήρθε στο 9 – 8 αντιμέτωπος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όλα δείχνουν ότι ήταν αρκετά αγχωμένος, αφού έκανε λάθη που τελικά του κόστισαν τη νίκη. Βαλαβάνη, Ντάνος και Χρανιώτης ήταν οι νικητές του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor. Το έπαθλο επικοινωνίας με βιντεοκλήση στις οικογένειές τους, τούς συγκίνησε πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Το αποψινό αγώνισμα δεν θα το περιμένει κανείς… Ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και όπως πάντα, ευστοχία. Ο νικητής θα κριθεί για άλλη μια φορά στον τελικό στόχο. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για το πιο σημαντικό έπαθλό τους, αυτό της ασυλίας.

Η ομάδα που θα νικήσει θα εξασφαλίσει την παραμονή όλων των παικτών της στην παραλία, ενώ η ομάδα που θα χάσει, θα πρέπει να αποχωριστεί έναν παίκτη της. Αν χάσει η ομάδα των Μαχητών, θα μείνουν 4 παίκτες, ενώ αν χάσει η ομάδα των Διασήμων θα μείνουν μόλις δύο.

Ασυλία και αποχώρηση γίνονται πλέον μαζί, την ίδια μέρα και προβάλλονται στο κοινό στο ίδιο επεισόδιο. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση τίθενται ανάλογα με τους υποψήφιους που θα καταλήξουν από την ψηφοφορία των παικτών και από αυτόν που κέρδισε το τοτέμ της ασυλίας.

Τελικά όμως αυτός που θα φύγει θα είναι αποτέλεσμα της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας του κοινού που διαμόρφωσε πριν μία εβδομάδα, την λίστα προτίμησης των παικτών που έχουν παραμείνει. Θα φύγει δηλαδή αυτός που είναι τελευταίος στην προτίμηση του κοινού σε σχέση με τους άλλους υποψήφιούς του.

“Θέλουμε να μείνουμε όλοι”, δηλώνει στο τρέιλερ η Σάρα Εσκενάζυ, “δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα παίκτη”, σχολιάζει από τη μεριά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλο τους το είναι για να μείνουν έως το τέλος.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Οι δύο αποχωρήσεις του Survivor που θα δει σύντομα το κοινό [vid]

Survivor: Ποιοι παίκτες πάνε τελικό

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε