Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor Βασάλος: Το “χαρέμι”, η μητέρα του και η λιποθυμία

Survivor Βασάλος: Το “χαρέμι”, η μητέρα του και η λιποθυμία

Από τα “παρασκήνια”, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασε στο “προσκήνιο”. Πριν τον τελικό του Survivor, θυμόμαστε μεγάλες στιγμές του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο μόνος παίκτης του Survivor που άρχισε χαμηλών τόνων και τελικά αναδείχθηκε σε φαβορί και έναν από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες του παιχνιδιού. Η ήρεμη δύναμή του, το όμορφο παρουσιαστικό του και η στενή σχέση του με την μητέρα του, τον έκαναν αξιολάτρευτο στο τηλεοπτικό κοινό. Χωρίς αυτόν σίγουρα το Survivor θα ήταν λιγότερο… όμορφο. Δείτε μια αναδρομή στις τρεις στιγμές του παίκτη που μας έμειναν αξέχαστες λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Εκεί που ξεκίνησαν οι τηλεθεατές να προσέχουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο ήταν τη στιγμή που τη γοητεία του πρόσεξε η Τουρκάλα παίκτρια. Στο πάρτι για την ελληνοτουρκική φιλία μετά τον αγώνα που καθήλωσε το κοινό, η Sabriye Sengul δήλωσε ερωτευμένη μαζί του. Η ίδια τού είχε προσφέρει τζατζίκι και αυτός της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο. «Έτσι μου είπε στο τέλος. Μου λέει “χάρηκα που σε γνώρισα και θα τα πούμε στη Μύκονο”. Λέω δεν μπορώ, έχω κάτι δουλειές. Ναι, θα κοιτάξω… το καρνέ μου και θα σου πω. Δεν θυμάμαι αν έφαγα από αυτό το συγκεκριμένο τζατζίκι», είπε ο πιο όμορφος παίκτης των Μαχητών. Τρυφερά τετ α τετ του Βασάλου έχουμε δει και με την Βαλαβάνη ενώ και εκτός Survivor, υπάρχουν κορίτσια που έχουν διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Βασάλος αποδείχθηκε κυρίαρχος του τελευταίου κουίζ του παιχνιδιού, όπου καλούνταν να μαντέψουν τις απαντήσεις των μανάδων τους σε ερωτήσεις σχετικές με αυτούς. Το γυναικείο κοινό αγάπησε ακόμη περισσότερο τον κούκλο Μαχητή καθώς η στενή σχέση με τη μητέρα του δείχνει και στοιχεία του χαρακτήρα του. Τι άλλο πια να θέλουν οι τηλεθεάτριες;

Στα πρώτα επεισόδια του Survivor, η λιποθυμία του Βασάλου είχε σοκάρει τους συμπαίκτες του και όχι μόνο. Ο παίκτης είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε πέσει στο έδαφος. «Αυτή την εβδομάδα έχω παρατηρήσει ότι όταν σηκώνομαι από το σανίδι ψιλοζαλίζομαι. Μαύρισαν και λιποθύμησα. Ο οργανισμός μου έχει δεχτεί ένα μεγάλο σοκ γιατί από τις 4,000 θερμίδες, έχουμε πέσει στις 400. Πιστεύω να το ξεπεράσω», είχε δηλώσει ο ίδιος και όντως το ξεπέρασε και οδεύει δυνατός προς τον τελικό!

Θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο τελικός νικητής του Survivor;

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε