Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor Χανταμπάκης: Αποκαλύψεις για Ντάνο και Παπαδοπούλου [vid]

Survivor Χανταμπάκης: Αποκαλύψεις για Ντάνο και Παπαδοπούλου [vid]

Όλο αποκαλύψεις ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor Panorama. Τι ξεκαθάρισε για Αγγελόπουλο και Παπαδοπούλου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, που συζητήθηκε όσο κανένας άλλος, ξεκαθάρισε τη θέση του για το τι πραγματικά συνέβαινε στον Άγιο Δομίνικο και τι έβλεπε το τηλεοπτικό κοινό.

Παρακολουθεί Survivor μετά την αποχώρησή του;

“Όχι. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο δυνατό αυτό που ζούμε εμείς. Δεν είναι η πραγματικότητα, είναι μια περίληψη μετά από την αντίληψη κάποιου ανθρώπου. Όταν βλέπετε μια ένταση, μπορεί να είναι μια ένταση μιας στιγμής και μετά να είναι όλα μια χαρά. Με στενοχωρεί να βλέπω κάτι διαφορετικό”.

Τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Γιώργος Αγγελόπουλος και Στέλιος Χανταμπάκης. Δύο παίκτες που ήρθαν αρκετές φορές σε σύγκρουση μέσα στο παιχνίδι. Ποια ήταν η αληθινή σχέση του Ντάνου και του παρουσιαστή; Θα ερχόταν πιο κοντά του αν είχε παραμείνει στο παιχνίδι; Ο ίδιος δε δίστασε να πει ότι ο Αγγελόπουλος είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ωστόσο διέφεραν πολύ στον τρόπο που έπαιζαν και δεν θα μπορούσαν να έρθουν πιο κοντά.

“Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε πολύ κοντά, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί παίκτες, είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις για τους κανονισμούς τους παιχνιδιού οπότε δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε κοντά στο παιχνίδι. Εκτός παιχνιδιού… ξαναγνωριζόμαστε και… ο καθένας κρίνει τον άλλον αν του ταιριάζει στον χαρακτήρα”, σχολίασε.

Παράλληλα, για το περιστατικό με την προσευχή που θεώρησε ο Αγγελόπουλος ότι τον θίγει ο Χανταμπάκης, παραδέχτηκε: “Δεν προστάτεψα τον εαυτό μου στον τσακωμό μου με τον Ντάνο. Έχασα το δίκιο μου”.

Όσον αφορά για την αγωνιστικότητα του Αγγελόπουλου…

“Ο Αγγελόπουλος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος παίκτης, δεν θα το κρίνω εγώ αυτό. Δεν θα πω ποιος είναι ο καλύτερος, γιατί ο καλύτερος είναι αποτέλεσμα στο χρόνο. Ο καλύτερος βγαίνει από ένα σύνολο πραγμάτων, δεν βγαίνει μόνο αγωνιστικά. Γιατί αγωνιστικά όταν έφυγα εγώ ήμασταν στην ίδια θέση στα στατιστικά. Επίσης δεν θα ήθελα ποτέ τον Αγγελόπουλο αντίπαλό μου γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός, οπότε γιατί να τον στείλω απέναντι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Τι είπε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση του πρώην παίκτη των Διασήμων, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτες είχαν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα και το κοινό τούς παρακολουθούσε σαν να ανήκαν σε άλλη “κλίκα”. Ο ίδιος επεσήμανε πώς έχουν τα πράγματα από την δική του οπτική γωνία.

Όλα άρχισαν σύμφωνα με τον ίδιο, από ένα άνθρωπο της παραγωγής που είπε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου κάτι που την έκανε να θυμώσει με τον πρώην παίκτη. “Η εμπιστοσύνη της Ειρήνης κλονίστηκε απέναντι μου όταν άνθρωπος της παραγωγής της είπε πως εγώ αποκάλυψα στους υπόλοιπους τι μεροκάματο έπαιρνε στο Survivor”, τόνισε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Μάλιστα, σχολίασε και το περιστατικό με σουτιέν και έκανε αποκαλύψεις που μέχρι τώρα κανείς δεν ήξερε. Συγκεκριμένα, είπε ότι το μαγιό δεν ήταν καν της Ειρήνης, αλλά της Λάουρας και το “παιχνίδι” του να μιμείται τον Σάκη Τανιμανίδη, το έκανε συχνά, αλλά οι κάμερες δεν το είχαν ξαναπαίξει.

“Ξέρεις ποια είναι τα κρατούμενα από αυτό το βίντεο; Ξεκίνησα να λέω ότι θα δούμε τις ψήφους που δίνουν τα παιδιά, ο Κοκκινάκης, η Λάουρα, ο Αγγελόπουλος, εγώ. Ήταν απούσα η Ειρήνη, όπως ήταν και ο Σπαλιάρας απών, όταν το είχαμε ξανακάνει. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να στεναχωρήσω την Ειρήνη. Πρώτα απ’ όλα θα το λέγανε τα παιδιά, όπως και το είπα κι εγώ και μάλιστα γέλασε η Ειρήνη όταν της το είπα. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι μία πλάκα θα έχει ταυτιστεί με μία πίεση της Ειρήνης που βλέπουμε στο μοντάζ ότι φεύγει στη ζούγκλα. Εγώ ήμουν και ο συνδετικός κρίκος στο να τα βρούμε, ενώ είχα ψηφιστεί από την Ειρήνη. Έκανα μία πλάκα που πήρε άλλη διάσταση”, είπε και έριξε το φταίξιμο στην παραγωγή για το μοντάζ που έκανε.

Στη συνέχεια, έκανε γνωστό ότι μετά την αποχώρηση του ίδιου και της Ειρήνης, εκείνος έστειλε μήνυμα στην γνωστή τραγουδίστρια να βρεθούν, αλλά ακόμη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της, δεν τα έχουν καταφέρει.

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε