Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor Χανταμπάκης: Τι απάντησε για την “κλίκα” [vid]

Survivor Χανταμπάκης: Τι απάντησε για την “κλίκα” [vid]

Μετά από αρκετό καιρό, ο Στέλιος Χανταμπάκης εμφανίστηκε στο Survivor Panorama. Δείτε το φορτισμένο κλίμα που επικρατούσε και τι είπε για την “κλίκα”.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή του, εμφανίστηκε στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη. Ύστερα από καταιγισμό ερωτήσεων από την παρουσιάστρια του Survivor Panorama, ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού μίλησε για όλους και για όλα.

Παρά την αμηχανία του, δεν άφησε ασχολίαστο τον χαρακτηρισμό από το κοινό του Survivor, “εγκέφαλος της κλίκας”. Η παρουσιάστρια μάλιστα στο πλαίσιο της συζήτησης για τη λεγόμενη “κλίκα”, αποκάλυψε και τη συνέντευξη που γυρίστηκε στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και είχε ερωτηθεί ξανά για αυτό.

Η συνέντευξη που δεν παίχτηκε ποτέ και η “κλίκα”

“Στην πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor, που δεν έπαιξε ποτέ είχαμε ξανασυζητήσει για την κλίκα. Είχαμε ξεκινήσει μια κουβέντα που διακόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Σου πέταγα λέξεις όπως η «κλίκα» και μου έλεγες ποια είναι η κλίκα. Ήθελες λίγο χρόνο να προσαρμοστείς και να δεις τι έχει γίνει”, είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ενώ από την μεριά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης σχολίασε: “Δεν ήθελα καθόλου χρόνο. Ήθελα συγκεκριμένα στοιχεία. Από τι στιγμή που καλούμαστε σε κάτι το οποίο μου καταλογίζεται όπως η κλίκα και χίλια δυο πράγματα που συζητήσαμε. Ήθελα στοιχεία. Ήθελα να μου δείξεις και τις «κακές» στιγμές που καθοδηγώ έναν άνθρωπο, που τον χρησιμοποιώ, που γίνομαι χειριστικός. Σου είπα δείξ΄τα μου και να ζητήσω συγγνώμη”.

Όσο για το αν παρακολουθεί τώρα το Survivor, απάντησε…

“Όχι. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο δυνατό αυτό που ζούμε εμείς. Δεν είναι η πραγματικότητα, είναι μια περίληψη μετά από την αντίληψη κάποιου ανθρώπου. Όταν βλέπετε μια ένταση, μπορεί να είναι μια ένταση μιας στιγμής και μετά να είναι όλα μια χαρά. Με στενοχωρεί να βλέπω κάτι διαφορετικό”.

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξή του:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε