Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα απομεινάρια ενός debate – Η επόμενη μέρα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Τα απομεινάρια ενός debate – Η επόμενη μέρα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Απόλυτος νικητής του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών ήταν… η ΕΡΤ, καθώς η οργάνωση ήταν άρτια. 

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (10.5.2023) δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία είχαν μαζευτεί έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Το απόγευμα άρχισαν να καταφτάνουν οι δημοσιογράφοι που συμμετείχαν στο debate, ενώ λίγο μετά τις 8 έφτασαν διαδοχικά και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Το debate διεξήχθη κανονικά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι ήταν (σχεδόν) απόλυτα πειθαρχημένοι στους κανόνες που είχαν προσυμφωνηθεί.

Ωστόσο, αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η ίδια η ΕΡΤ. Η οργάνωση του debate ήταν άρτια και τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι αναγνώρισαν την εντυπωσιακή διοργάνωση από την κρατική τηλεόραση. 

Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία αποχώρησαν λίγο μετά τις 2, αφήνοντας πίσω τους καφέδες και νερά.

Λίγες ώρες μετά, τα ξημερώματα της Πέμπτης, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ήταν εμφανή τα σημάδια του debate στο σημείο που είχαν στηθεί τα τηλεοπτικά συνεργεία, όπου έκαναν δηλώσεις οι πολιτικοί αρχηγοί κατά την άφιξη και αποχώρησή τους. 

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης τίποτα δεν πρόδιδε ότι είχε προηγηθεί το μεγάλο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών πριν την εκλογική αναμέτρηση. Οι χώροι είχαν καθαριστεί και η ΕΡΤ είχε πλέον επιστρέψει στους καθημερινούς ρυθμούς της.

Media Τελευταίες ειδήσεις