Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έπαιρνα αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια και τέτοια»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έπαιρνα αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια και τέτοια»

Σε εξομολόγηση καρδιάς ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην κάμερα του STAR.

Στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Αρτ μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος και παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο αυτοβελτίωσης.

Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή και έχει ακολουθήσει έναν τρόπο ζωής πιο κοντά στη φύση.

Σε ερώτηση που του έκανε ο Αρτ από τη Φωλιά των Κου Κου, ο ηθοποιός λέει: «Μου έχουν προτείνει να πάω και στη Φάρμα και στο Survivor. Αν γίνει πραγματικά ένα παιχνίδι που να είναι μέσα στη φύση και με τα οφέλη που παίρνουμε από τη φύση, θα το κάνω. Και για τη φύση και για τα λεφτά».

Σχετικά με τα πολλά χρήματα που είχε κερδίσει και τα έχασε, ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξομολογείται: «Τα λεφτά δεν τα κυνηγάω, έρχονται από μόνα τους.

Παλιά τα κυνηγούσα. Τα είχα πάρα πολλά και τα έχασα όλα μέσα σε δύο μήνες. Τα έχασα γιατί τα σπαταλούσα. Έπαιρνα αυτοκίνητα, έπαιρνα ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια και τέτοια».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης καταλήγει αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νόμιζα ότι εκεί είναι η ευτυχία. Πήγα εκεί, αλλά εγώ βγήκα μοναξιά».

Media Τελευταίες ειδήσεις