Πέμπτη, 30 Μαΐ
25oC Αθήνα

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έχει συμβεί να έχω λιγότερη όρεξη να δω συνάδελφο μου

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έχει συμβεί να έχω λιγότερη όρεξη να δω συνάδελφο μου

“Πάνω στη σκηνή όμως τα ξεχνάω όλα αυτά και τα ξαναθυμάμαι μετά” δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχώρησε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία που του έχει τύχει και τα χρήματα που έχει χάσει για τη δουλειά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να πάω σε ένα ριάλιτι δεν είναι κάτι που θα το έκανα. Είχα και πάρα πολλές κρούσεις όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ηθοποιός και για αυτό και μόνο θέλω να υπάρχω και για αυτό και μόνο θέλω να με ξέρει ο κόσμος».

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην ίδια σκηνή με συνάδελφο χωρίς να μιλάμε. Γενικά είμαι και ευγενής και δεν προκαλώ ίντριγκες.

Αλλά να έχω λίγο λιγότερη όρεξη να δω έναν συνάδελφο μου, ή λίγο περισσότερο, αυτό ναι έχει συμβεί πολλές φορές. Πάνω στη σκηνή όμως τα ξεχνάω όλα αυτά και τα ξαναθυμάμαι μετά».

«Την δουλειά μου δεν έχω πάψει να την βλέπω ρομαντικά και έχω πείσει τον εαυτό μου να μη σταματήσω ποτέ να το κάνω αυτό.

Ας πούμε ότι έχω χάσει και χρήματα αλλά, επειδή ήταν χρήματα που τα είχα κατά νου για αυτό τον λόγο, δεν τα θεωρώ χαμένα και σε βάθος χρόνου πήρα με έναν τρόπο πίσω το αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις