Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τι θα δούμε στο Survivor σήμερα – Το αγώνισμα, το έπαθλο και η αποχώρηση

Τι θα δούμε στο Survivor σήμερα – Το αγώνισμα, το έπαθλο και η αποχώρηση

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor απόψε! Δείτε το αγώνισμα, το έπαθλο που θα απολαύσει η νικήτρια ομάδα και ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ένα διπλό επεισόδιο Survivor  αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Διπλό πάθος, διπλή ένταση, διπλές εκπλήξεις, ασυλία και αποχώρηση… σε ένα! Δείτε τι ισχύει πια με την αποχώρηση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η ομάδα που νίκησε ήταν αυτή των Μαχητών με 10 – 6. Οι Μαχητές συγκινήθηκαν με το έπαθλο επικοινωνίας, βλέποντας βιντεάκια από τους αγαπημένους τους φίλους. Την ίδια μέρα, «Διάσημοι» και «Μαχητές» πέρασαν όμορφες στιγμές στο «Παιχνίδι ερωτήσεων».

Το έπαθλο του φαγητού περιείχε αλλαντικά, τυριά και κρασί και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που ήταν ο νικητής είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει το έπαθλό του μαζί μ’ έναν συμπαίκτη του. Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν ο παίκτης που επέλεξε αφού μ’ εκείνον έφτασαν στον τελικό. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.353.931 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,5% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 46,3%.

Τα πράγματα όμως σήμερα δυσκολεύουν…Το αγώνισμα της Τετάρτης που έχει επαφή με το νερό, απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και πάνω από όλα ευστοχία στις βολές, εκεί δηλαδή που κρίνονται πάντα όλα. Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο της ασυλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Αυτό όμως που τους αγχώνει παραπάνω είναι το γεγονός ότι ασυλία και αποχώρηση θα γίνονται μαζί. “Θέλουμε να αποφύγουμε τον ξαφνικό θάνατο και να γευτούμε την ξαφνική χαρά”, δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης για το γεγονός ότι θα υπάρξει ασυλία, ψηφοφορία και αποχώρηση την ίδια μέρα.

Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής, στη διάθεση του κοινού. Βάση των ψήφων, δημιουργήθηκε μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί. Ο λόγος που γίνεται αυτό; Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ το έπαθλο της ασυλίας; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το “Survivor”; Πώς θα διαχειριστούν οι εναπομείναντες παίκτες την αποχώρηση του συμπαίκτη τους; Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία;

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor τρέιλερ: Διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση μαζί! [vid]

Survivor: Το τραγούδι Ντάνου-Βαλαβάνη, το μήκος του…λουκάνικου και το έπαθλο επικοινωνίας [vids]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε