Site icon NewsIT

Τι θα γίνει σήμερα 14 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

14.06.2010 | 14:38
Τι θα γίνει σήμερα 14 Ιουνίου στις αγαπημένες σας σειρές

“Μυστικά της Εδέμ”, “Κάρμα” και “Η ζωή της άλλης” στην μικρή σας οθόνη...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ 
Ο αστυνόμος συλλαμβάνει την Νταίζη και την προειδοποιεί να μην μπλέκει με υποθέσεις που την ξεπερνάνε, γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Παράλληλα, ειδοποιεί τον Λουκά για τις υποψίες του ό,τι η Νταίζη συμμετείχε στις απόπειρες εναντίον της Εύας. Η Νόρα και ο Λουκάς ενημερώνουν την παρέα για την εξέλιξη και όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την Νταίζη και με ποια κίνητρα. Ο Μάνος συνεχίζει να πολιορκεί την Εύα, προσπαθώντας να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της. Η Δάφνη νιώθει άσχημα που παραμένει άνεργη και ανησυχεί μήπως χρειαστεί να μετακομίσει από την Εδέμ, νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζε. Η αγωγή της έξωσης εκδικάζεται και ο Λουκάς νιώθει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Οι έρευνες της Νόρας και του Λουκά για τη διαθήκη καρποφορούν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00
 
ΚΑΡΜΑ
Ο Στέφανος δηλώνει ότι δεν αγαπάει ούτε την Σμαράγδα ούτε τον Ηρακλή και ότι θέλει να μείνει με την Αθηνά. Η Σμαράγδα απελπίζεται αλλά ο Ηρακλής καταλαβαίνει ότι τον μικρό τον έχει καθοδηγήσει η Αθηνά. Στο μεταξύ, ο μικρός Στέφανος είναι πολύ στεναχωρημένος που είπε ψέματα και στεναχώρησε την Σμαράγδα και τον Ηρακλή. Παραδέχεται στον Άγγελο ότι τον φόβισε η Αθηνά και γι’ αυτό τα είπε όλα αυτά. Η Ναταλία προσπαθεί να μιλήσει στον Ηρακλή, αλλά εκείνος της επαναλαμβάνει και πάλι ότι όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους. Η Μίρκα επισκέπτεται τον Φίλιππο σπίτι του και του προτείνει να συνεργαστούν εναντίον του Νεόφυτου. Ο Άγγελος έχει φτάσει στα όρια του σε σχέση με την Αθηνά. Έτσι, παίρνει την απόφαση να πάει στο σπίτι και να πάρει τον μικρό Στέφανο μαζί του.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ANT1, απόψε στις 19:00
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
Η Φωτεινή πιέζει τον Στάθη να διεκδικήσει την κόρη του. Ο Μάνος ζητάει διαζύγιο από την Έλενα, αλλά εκείνη του κόβει τη φόρα. Η Ντορίτα εξακολουθεί να ζηλεύει τον Νικόλα και να υποψιάζεται κάθε επαφή του. Παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών της, η οικογένεια αποφασίζει να μεταφέρει την Κάτια στο σπίτι για να είναι ασφαλής.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version