Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA… χτυπά με Σεφερλή

Το MEGA… χτυπά με Σεφερλή

Η απόφαση του MEGA να δώσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του στον Μάρκο Σεφερλή ξάφνιασε πολλούς.

Τελικά όμως όπως αποδεικνύεται η απόφασή τους αυτή τους βγήκε σε καλό, αφού η εκπομπή σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις καταφέρνοντας να δίνει σκληρή μάχη με τους απέναντι στον ΑΝΤ1, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Έτσι λοιπόν στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να ποντάρουν ακόμα περισσότερο στον ηθοποιό και να… διευρύνουν την παρουσία του στη συχνότητά τους. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα το βραδινό show για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος και το οποίο λεγόταν ότι τελικά θα ματαίωναν. Αντίθετα όμως η προετοιμασία του προχωρά κανονικά και μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες γίνονται και auditions ώστε να επιλεγούν οι συνεργάτες του Μάρκου Σεφερλή που θα ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί του.

Και δεν είναι τυχαίο που λέω «σκηνή» καθώς το show αυτό θα είναι σαν stand up comedy με διάφορα σκετς τα οποία θα κάνει ο ηθοποιός με τους συνεργάτες του, αλλά και καλεσμένους που θα παίρνουν μέρος σε αυτά. Το MEGA μάλιστα κάνει και ένα είδος… πρόβας αφού δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες ημέρες το «Mega Με Μία» βγαίνει από το θέατρο και έτσι και οι πιο… δύσπιστοι στο κανάλι της Μεσογείων διαπίστωσαν τη δυναμική που έχει ο ηθοποιός μπροστά στο κοινό.

Έτσι, στο καινούργιο show που θα αναλάβει θα υπάρχει μπόλικο κοινό να παρακολουθεί αλλά και να συμμετέχει στα δρώμενα. Κι αν αυτό σας θυμίζει κάτι από «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου μην πιστεύετε ότι κάνετε λάθος, αφού η «συνταγή» θα είναι πάνω κάτω η ίδια, αλλά με το ύφος του Μάρκου Σεφερλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σκοπός τους είναι το καινούργιο βραδινό show με τον Μάρκο Σεφερλή να βγει στον αέρα στις αρχές Μαρτίου και να μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα. Έτσι στο κανάλι της Μεσογείων ευελπιστούν ότι με περισσότερο Σεφερλή στο πρόγραμμά τους θα έχουν και περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε