Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι για γερά νεύρα [vid]

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι για γερά νεύρα [vid]

Μια συγκλονιστική αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Survivor, σήμερα. Ποια ομάδα θα νικήσει και ποιο είναι το σημερινό αγώνισμα.

Ο τελικός του  Survivor πλησιάζει και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ για το αγώνισμα και το έπαθλο..

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση τελικά νικητές ήταν οι Διάσημοι με 10 – 7. Και για άλλη μια φορά η Πούντα Κάνα περίμενε τους Διάσημους…Οι 3 νικητές έμειναν σε ξενοδοχείο, απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα και είδαν την ανατολή με αερόστατο.

Το αποψινό αγώνισμα φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο και το πάθος των παικτών πιο έντονο από ποτέ. Ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία. Εκεί, άλλωστε κρίνονται πάντα όλα. Αναλυτικά, οι παίκτες ενώ προσπαθούν να αποφύγουν εμπόδια, θα πρέπει να κρατούν στα χέρια τους μια βάση με ένα μπαλάκι και σε όλη τη διαδρομή καλούνται να μην τους πέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι δύο ομάδες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν. Ποιο είναι αυτό; Το πολυπόθητο και τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας με βιντεοκλήση στην οικογένεια τους, που θα τους τονώσει την ψυχολογία. Ο Σάκης Τανιμανίδης όμως ανακοινώνει ότι, για πρώτη φορά θα δοθεί και άλλο έπαθλο, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα στο κοινό για το τι θα είναι.

“Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα”, δηλώνει ο Αγγελόπουλος στο τρέιλερ με τον Αναγνωστόπουλο να συμπληρώνει: “σωματικά όλοι έχουμε μικροπροβληματάκια”. Την ίδια στιγμή ο Μάριος στις κάμερες του Survivor σχολιάζει: “Στο Survivor δεν ξέρουμε ποτέ τι γίνεται”. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το αποψινό επεισόδιο.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Τρίτη το έπαθλο; Τι περιλαμβάνει; Πώς θα διαχειριστούν απόψε οι Μαχητές την αριθμητική τους υπεροχή; Τι άλλη έκπληξη κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Τρίτη στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ 13/6: Νέα τροπή στο παιχνίδι!

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε