Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Βόμβα Τσανγκ για μαχητές και Αγγελόπουλο! Σχέδιο εξόντωσης του Ντάνου! [vid]

Αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Ορέστης Τσανγκ αποκάλυψε το σχέδιο εξόντωσης του Γιώργου Αγγελόπουλου από την ομάδα των μαχητών.

Τι και αν οι μαχητές είχαν φροντίσει να απομακρύνουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την ομάδα τους στο πρώτο ακόμα επεισόδιο του Survivor. Αυτό δεν ήταν αρκετό για έναν τόσο δυνατό παίκτη όπως ο Ντάνος και οι μαχητές κατέστρωσαν ένα απίστευτο σχέδιο για να στρέψουν τους διάσημους και τον κόσμο εναντίον του και να τον βγάλουν από το Survivor.

“Έχοντας κερδίσει 4 συνεχόμενες ασυλίες ήμουν για ένα μήνα και χωρίς να μπω καν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Οπότε νομίζω ότι μόνο και μόνο για αυτό αρκετοί συμπαίκτες μου ήθελαν να με ψηφίσουν γιατί έλεγα την πραγματικότητα, ότι αυτός είναι ένας δυνατός παίκτης. Οι συμπαίκτες μου μου είπαν να λέω κακά πράγματα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί έτσι θα μπορούν οι διάσημοι να τον ψηφίσουν και το κοινό αφού ακούει αυτά τα πράγματα θα τον διώξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Είναι σαν αυτό που λέμε να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού. Αντί να βλέπουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, πως μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και μετά και τον αντίπαλο λέμε πώς μπορούμε να διώξουμε αυτόν τον δυνατό παίκτη”, είπε ο Ορέστης Τσανγκ, αποκαλύπτονας τον απίστευτο τρόπο σκέψης των παικτών του Survivor για το μεγάλο φαβορί Γιώργο Αγγελόπουλο.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: “Ο Σπαλιάρας θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς μου!”

Μπο – Survivor: Η αλλαγή που έκανε στον Χρανιώτη [vid]

Survivor Χανταμπάκης: Τι απάντησε για την “κλίκα” [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε