Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor 20/6: Τα πράγματα σοβαρεύουν και τα έπαθλα δεν έχουν προηγούμενο

Τρέιλερ Survivor 20/6: Τα πράγματα σοβαρεύουν και τα έπαθλα δεν έχουν προηγούμενο

Μια ανάσα πριν τον τελικό του Survivor, τα ατομικά παιχνίδια ξεκίνησαν και οι παίκτες δεν φάνηκαν προετοιμασμένοι. Δείτε το τρέιλερ της Τρίτης.

Το πρώτο ατομικό αγώνισμα παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό του Survivor, χθες Δευτέρα. Μαχητές και Διάσημοι δήλωσαν ότι η πρώτη τους εμπειρία ως ανταγωνιστές, ήταν αστεία. Τα πράγματα όμως θα δυσκολέψουν και μόνο σοβαρά θα δουν τα επόμενα ανταγωνιστικά αγωνίσματα με τα συναρπαστικά έπαθλα. Το τρέιλερ της Τρίτης το επιβεβαιώνει…

Στο χθεσινό επεισόδιo, οι παίκτες διασήμων και μαχητών στο Survivor αφού ξεκινούσαν με μια εντυπωσιακή κάθοδο από την τσουλήθρα και έπεφταν στη θάλασσα, έπρεπε να περάσουν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, να συρθούν κάτω από εμπόδιο στην άμμο και να καταλήξουν στον τελικό στόχο που καλούνταν να βάλουν 3 μπάλες σε μια ειδική κατασκευή σαν φλιπεράκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στη μέση του ματς από 1 ζωή είχε ο Σπαλιάρας, από 2 ζωές Σάρα και Κώστας μισθοφορός ενώ από 4, τα “φαβορί” Ντάνος, Μάριος, Βασάλος. Ο πρώτος που έχασε και τις 5 ζωές του ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ύστερα τον ακολούθησε η Σάρα Εσκενάζυ και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Και εκεί που η αγωνία είχε κορυφωθεί για το τον Βασάλο και τον Ντάνο, ο πρώτος τραυματίστηκε ελαφρώς και ενώ ο αγώνας τους αναβλήθηκε, μετά τον επανέλαβαν και ο Αγγελόπουλος τον έδιωξε στον πάγκο των χαμένων. Άρα ποιοι μας έμειναν; Αγγελόπουλος και Αναγνωστόπουλος. Και έγινε το αναμενόμενο…

Νικητής ο Ντάνος που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το ‘χει και απόλαυσε μια μέρα με την Βαλαβάνη και την Σάρα σε θαλάσσιο πάρκο. Θα εξολοθρεύσει και σήμερα τους αντιπάλους του; Στο τρέιλερ της Τρίτης τα πράγματα φαίνονται να σοβαρεύουν. Οι παίκτες δεν γελάνε, παίρνουν σοβαρά το αγώνισμα και οι μάσκες σιγά σιγά πέφτουν.

Πώς θα είναι ο στίβος μάχης σήμερα Τρίτη; Πώς θα είναι το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες που έχουν παραμείνει; Θα αλλάξει η συμπεριφορά των παικτών όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα στις 21:00.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διπλός αγώνας ασυλίας! Μαχητής στο ξενοδοχείο! [vid]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Αμύθητα κέρδη! Τα τρελά ποσά για ΣΚΑΙ και Ιλιτζαλί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε