Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor 4/6: Τι θα δούμε την Κυριακή [vid]

Τρέιλερ Survivor 4/6: Τι θα δούμε την Κυριακή [vid]

Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου του Survivor. Το απαιτητικό αγώνισμα, η ψυχολογία της Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση του Κοκκινάκη και η αριθμητική υπεροχή των Μαχητών.

Νέο επεισόδιο Survivor αναμένει αγωνιωδώς το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού. Δείτε το τρέιλερ και πώς η αποχώρηση του Κοκκινάκη αλλάζει τα δεδομένα στις δύο ομάδες.

“Η ομάδα των διασήμων ίσως να έχει επηρεαστεί λίγο”, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους μαχητές, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σημειώνει πως νιώθει όπως και όταν έφυγε η Λάουρα Νάργες από το Survivor. “Κακό πρωινό σήμερα σήμερα. Μετά το πρωινό που είχε φύγει η Λάουρα νιώθω ακριβώς το ίδιο πράγμα”.

“Η αλήθεια είναι ότι και πέντε που ήμασταν τα ματς ήταν αρκετά. Θα έχουμε περισσότερα ματς από τη στιγμή που τώρα είμαστε τέσσερις”, σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον Μπο να υπογραμμίζει πως στο επόμενο αγώνισμα θα δουν πώς θα λειτουργήσει η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη και αν θα λειτουργήσει υπέρ τους ή κατά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Πάντως η αριθμητική υπεροχή των Μαχητών μόνο καλό μπορεί να τους κάνει. Οι παίκτες της ομάδας αυτής θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουράζονται λίγο παραπάνω, εκτός της Σάρας Εσκενάζυ που ούτως ή άλλως έχει μόνο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη απέναντί της.

Στο επόμενο επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα διαφορετκό Συμβούλιο του Νησιού που θα φέρει νέα δεδομένα στο Survivor, καθώς οι παίκτες θα κριθούν από το τηλεοπτικό κοινό για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη; Θα λυθεί μια για πάντα η κόντρα Διάσημων και Μαχητών; Πώς θα σχολιάσουν τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 4 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής 4/6 του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Και ο Μάριος έκανε λάθος στο αγώνισμα, αλλά πέναλτι… ποτέ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε