Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

UPDATE Όσο το «Νησί» άδειαζε τόσο… γέμιζε ασφυκτικά!

UPDATE Όσο το «Νησί» άδειαζε τόσο… γέμιζε ασφυκτικά!

Το έχουμε πει πολλές φορές πως η σειρά που κατάφερε δικαιολογημένα τη φετινή σεζόν να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό είναι το «Νησί».

Και δυστυχώς για τους τηλεθεατές, η σειρά του MEGA πλησιάζει προς το τέλος της καθώς απομένουν δύο ακόμα επεισόδια πριν αποχωρήσει με τις τηλεθεάσεις ψηλά από το τηλεοπτικό τοπίο. Από την άλλη μεριά όμως, είναι ολοφάνερο ότι η ολοκλήρωσή της θα κάνει ευτυχισμένους τους αντιπάλους τους που βλέπουν τις εκπομπές τους να… αδειάζουν από τηλεθεατές. 

 
Και χθες λοιπόν το «Νησί» συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές και απ’ ότι φαίνεται κάθε βδομάδα μέχρι το φινάλε της θα μιλάμε για ρεκόρ τηλεθέασης. Πάμε όμως, να δούμε αναλυτικά τι έγινε στις εκπομπές του prime time και ποιοι βγήκαν κερδισμένοι αλλά και ποιοι χαμένοι από τη μάχη της τηλεθέασης.
 
Εννοείται πως από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η «Ζωή της άλλης» βρέθηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 50,3. Αντίθετα το «Μην το πεις στη νύφη δεν κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές και έτσι, μόνο το 7,7 αυτών επέλεξε το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Αλλά και η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλλε ο ALPHA σημείωσε πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις κάνοντας μέσο όρο 5,5.
 
Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, το «Νησί» σημείωσε νέο ρεκόρ τηλεθέασης. Στο 24ο επεισόδιο της σειράς πρωταγωνίστησε η έξοδος των χανσενικών από τη Σπιναλόγκα και η εξέλιξη αυτή στο σενάριο κέρδισε τους τηλεθεατές. Όσο άδειαζε το «Νησί» τόσο οι τηλεθεατές στριμώχνονταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους και η σειρά έφτασε μέχρι 60,8 κάνοντας μέσο όρο 54,6.  Κι όσο το «Νησί» γέμιζε τόσο… άδειαζαν οι εκπομπές των άλλων καναλιών. Το «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 6,4 ενώ η ξένη ταινία στον ALPHA ολοκλήρωσε την προβολή της φέρνοντας 4,5. μέσο όρο.
 
Όταν όμως, την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, το «Νησί» έριξε τίτλους οι περισσότεροι τηλεθεατές πετάχτηκαν απέναντι, στον ΑΝΤ1, για να δουν τους «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του έκαναν μέσο όρο 31,8. Το MEGA με την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 17,2 ενώ στην τρίτη εξακολούθησε να βρίσκεται ο ALPHA με τις «Οικογενειακές Ιστορίες» να σημειώνουν μέσο όρο 11,2.
 
Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Δείτε όμως, στον πίνακα που ακολουθεί τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό.
 
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Δυναμικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA
56,4
49,1
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ – ANT1
9
14,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – ALPHA
5,6
6,1
 
 
 
ΤΟ ΝΗΣΙ – MEGA
57,6
64,1
WIPE OUT – ANT1
6,1
7,4
 
 
 
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1
28,5
37,1
ΑΝΑΤΡΟΠΗ – MEGA
19
12
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Ε)- ALPHA
11,2
7,6
 
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε