Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

UPDATE Στο «Νησί» γελάνε και απέναντι… κλαίνε!

UPDATE Στο «Νησί» γελάνε και απέναντι… κλαίνε!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η σειρά που κατάφερε φέτος να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό τοπίο. Χθες, προβλήθηκε το 23ο επεισόδιο του «Νησιού» και για ακόμα μία βδομάδα η σειρά του MEGA έκανε τους τηλεθεατές χαρούμενους και τους αντιπάλους της δυστυχισμένους.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι επέλεξαν οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν ανά ώρα και ποιους έκαναν χαρούμενους και ποιους στεναχώρησαν.

Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η «Ζωή της άλλης» βρέθηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 48,1. Χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης έκανε το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη» που σημείωσε μέσο όρο 8,2 ενώ η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλε ο ALPHA κινήθηκε ακόμα πιο χαμηλά σημειώνοντας μέσο όρο 5,2.

Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, το «Νησί» χτύπησε κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης. Η σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο 55,2 ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τον εαυτό του σημειώνοντας νέο ρεκόρ τηλεθέασης αφού έφτασε μέχρι και 61,2. Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι το συγκεκριμένο ποσοστό το σημείωσε την επόμενη ώρα (από τις 11:00 έως τις 11:15) αφού η σειρά ολοκληρώθηκε στις 11:25. Απέναντί της βρέθηκε το «Wipe Out» που έφερε στον ΑΝΤ1 μέσο όρο 7,6 ενώ η ξένη ταινία στον ALPHA ολοκλήρωσε την προβολή της φέρνοντας 3,7 μέσο όρο. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι χθες, την ίδια ώρα έκανε πρεμιέρα στη ΝΕΤ η καινούργια πολιτική εκπομπή «Netweek» με την Έλλη Στάη σημειώνοντας μέσο όρο 3,2.

Την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, οι περισσότεροι τηλεθεατές μετακόμισαν στον ΑΝΤ1 για να δουν τους «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έκαναν μέσο όρο 27,5 ενώ μάλιστα ανακοίνωσαν στους τηλεθεατές τους ότι την Τετάρτη 1η Ιουνίου θα μεταδοθεί η τελευταία για τη σεζόν εκπομπή τους. Απέναντί τους ο Γιάννης Πρετεντέρης με την «Ανατροπή» στο MEGA έκανε μέσο όρο 21 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» κατάφεραν να ανεβάσουν τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης για τον ALPHA σημειώνοντας 10,9.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Δείτε όμως, στον πίνακα που ακολουθεί τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Δυναμικό κοινό
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA 56,7 50,5
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ – ANT1 8,7 15,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – ALPHA 4,8 5,8
     
ΤΟ ΝΗΣΙ – MEGA 57,1 64
WIPE OUT – ANT1 7,6 9,1
     
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1 23,7 32,7
ΑΝΑΤΡΟΠΗ – MEGA 18,7 12
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ- ALPHA 10,9 9,3

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε