Media

Βασίλης Χαλακατεβάκης και Νόνη Δούνια στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Νόνη Δούνια είναι οι καλεσμένοι του Τάσου Ιορδανίδη, αυτό το Σάββατο (10.02.2024) στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ1.

Ο Τάσος Ιορδανίδης συναντάει τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπάς, και μιλάει για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του το παιδί του.

Επίσης, συναντάει τον Ηλία Μαγγλίνη. Έναν μπαμπά που μοιράζεται τη δύσκολη κατάσταση, την οποία αντιμετώπισαν εκείνος και η έγκυος γυναίκα του, όταν η πρώτη τους κόρη διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Ο σεφ Δημήτρης Τσίκιλης φτιάχνει μια υπέροχη σούπα βελουτέ με κάρι, ό,τι πρέπει για τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Ακόμη, η Νόνη Δούνια μιλάει για τα παιδιά της, τον σύζυγό της και την καριέρα της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»