Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Newsit.gr: Η «Μουρμούρα», η επιτυχία, ο έρωτας και η πολιτική κατάσταση…!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Newsit.gr: Η «Μουρμούρα», η επιτυχία, ο έρωτας και η πολιτική κατάσταση…!

Είναι ο «Ηλίας» που με τη «Μαρίνα» του μας έχουν χαρίσει μεγάλες δόσεις γέλιου μέσα από τη «μουρμούρα» τους.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ένα από τα έξι πρόσωπα της δημοφιλούς σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που επιστρέφει απόψε στις 9 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA για τρίτη σεζόν.  Κι είναι σίγουρο πως αν η σειρά παραμείνει σε αυτό το επίπεδο τότε οι τηλεθεατές θα θέλουν να έχουν πολλά χρόνια «Μουρμούρα». Κάτι που και οι ίδιοι οι συντελεστές εύχονται αφού όπως μου είπε ο σπουδαίος ηθοποιός: «Τρίτος χρόνος κι ελπίζω να “αυγατίσει” να πάει και τέταρτος και πέμπτος και έκτος… γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να συνεχίσει!»
Τι είναι αυτό που σε έχει κερδίσει στη σειρά; Κατ’ αρχάς το ίδιο το κείμενο! Επίσης το concept και φυσικά η συμπρωταγωνίστριά μου. Έχουμε αναπτύξει τέτοιους κώδικες επικοινωνίας και υποκριτικής με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη που απολαμβάνω να παίζω μαζί της. Βέβαια, πάνω από όλα είναι το κείμενο που μας δίνει αυτές τις δυνατότητες. Επίσης είναι η παραγωγή, ο ALPHA, που φροντίζει να λειτουργούν όλα όπως πρέπει…!

Δεν φοβάσαι μήπως το κοινό σε ταυτίσει με αυτόν το ρόλο; Δεν νομίζω γιατί παράλληλα υπάρχει το θέατρο και από την άλλη είμαστε όλοι τόσο αναλώσιμοι που όταν τελειώσει η «Μουρμούρα» σου εγγυώμαι πως σε έναν χρόνο θα έχουν ξεχάσει το συγκεκριμένο ρόλο…! Δεν πιστεύω ότι θα είναι κάτι που θα με «κυνηγάει» αιώνια…! Έτσι γίνεται πάντα…!
Μου είπες τι έχει κερδίσει εσένα στη «Μουρμούρα». Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που έχει κερδίσει τον κόσμο και την παρακολουθεί; Είναι σαν να βλέπει από το παράθυρο το γείτονά του. Ή να αναγνωρίζει κομμάτια του εαυτού του μέσα σε αυτό. Ταυτόχρονα έχει κερδίσει τον κόσμο γιατί μετά από πολλά χρόνια υπάρχουν ήρωες, τα ζευγάρια, που αγαπιούνται πολύ μεταξύ τους, παρά τις συνθήκες. Υπάρχει έρωτας μεταξύ τους. Για αυτό και συνεχίζουν να είναι μαζί, γιατί είναι ευτυχισμένοι.
Εσύ για τι μουρμουράς σήμερα; Για την κατάσταση, την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση. Μουρμουρίζω και θα συνεχίσω να μουρμουρίζω συνέχεια ως ενεργό μέλος αυτής της κοινωνίας.  

Απόψε το βράδυ λοιπόν, στις 9, ο ALPHA ξεκινά να προβάλλει τον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς και οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος θα… μουρμουρίσουν σε σενάριο των Έλενας Σολωμού, Κωνσταντίνας Γιαχαλή, Παναγιώτη Χριστόπουλου, Άντας Γκουρμπαλή, Φώφης Κώττη, Βίκυς Κουκούτση και Νίκου Σταθόπουλου με τις σκηνοθετικές οδηγίες των Αντώνη Αγγελόπουλου και Διονύση Φερεντίνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε