Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Φαίνεται πως το φανατικό κοινό συνεχίζει να έχει στο στόχαστρο τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Λάμπρο Χούτο και τον Κώστα Κοκκινάκη για τη στοχοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor.

Το φανατικό κοινό δεν έχει ξεχάσει την περιβόητη κλίκα του Survivor που στοχοποίησε και θέλησε να βγάλει εκτός παιχνιδιού το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Λάμπρος Χούτος και ο Κώστας Κοκκινάκης πόζαραν με φόντο ένα βενζινάδικο και το φανατικό κοινό του Survivor κατηγορεί τους τρεις παίκτες που αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης για ειρωνική στάση απέναντι στον Ντάνο που εργάζεται σε βενζινάδικο στη Σκιάθο.

Από τη στιγμή που αναρτήθηκε η φωτογραφία με τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Λάμπρο Χούτο και τον Κώστα Κοκκινάκη πολλοί αναφέρονται στην πρόθεσή τους να ειρωνευτούν τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τη δουλειά του. Ο Κώστας Κοκκινάκης, που είναι και ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και για τους λόγους που είχε στοχοποιηθεί στο ριάλιτι επιβίωσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

 

????????????????Επανασύνδεση…. ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Choutos (@lambros_choutos) στις

 

“Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχαμε μια πολιτισμένη σχέση. Δεν είχαμε τσακωθεί σχεδόν ποτέ. Εντάξει με όλους είχαμε τσακωθεί κάποια στιγμή. Ιδεολογικά ήμασταν ίσως λίγο αλλού, αλλά γενικά δεν είχαμε ένταση. Είχαμε και οι δύο το χώρο μας. Σίγουρα ο Αγγελόπουλος ήταν πολύ δυνατός παίκτης, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πρόσφερε πάρα πολλά στην συμβίωση εκεί πέρα. Ψάρευε, ήταν πολύ καλός. Κάποια άλλα πράγματα που βλέπαμε εμείς, που προφανώς δεν μπορεί να τα δει ο κόσμος ήταν που μας ενοχλούσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Για το παιχνίδι και για εμάς ήταν πολύ καλός.

Επειδή ο Γιώργος είναι λίγο πιο έντονος σε όλα του, με τους πανηγυρισμούς, όταν έχανε, ήταν πολύ πιο έντονος από εμάς. Και κάποια άλλα πράγματα που για μένα τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αναφέρω γιατί αλλιώς είναι οι συνθήκες που ζούσαμε εκεί και αλλιώς είναι τώρα που τα βλέπουμε καθαρά. Αν βγουν όλοι οι παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Τώρα εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά πράγματα αστεία”, δήλωσε ο Κώστας Κοκκινάκης για τον Ντάνο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ και ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor έκανε τον προσωπικό του απολογισμό για την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης. “Κάποιο αρνητικό στοιχείο που έχω είναι ότι είμαι τελειομανής, με ότι συνεπάγεται αυτό. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν γίνεται να είναι πάντα τέλεια και ίσως κάποιες φορές μου βγαίνει και κάποια ένταση, αλλά θεωρώ ότι είναι μικρές παρενθέσεις που έχουν να κάνουν, ειδικά τον πρώτο καιρό που εγκλιματιζόμουν και γενικά είχα να κοιμηθώ και περίπου 1,5 μήνα.

Γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν έχω εντάσεις, γι’ αυτό και το βάζω σε παρένθεση γιατί αναφέρομαι καθαρά για το Survivor και τη χρονική περίοδο που είμαι εδώ μέσα. Σίγουρα θα έχω κι άλλα αρνητικά στοιχεία, όμως νομίζω ότι προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να τα απομονώσω όσο το δυνατόν για το παιχνίδι και να μην επιβαρύνω τους συμπαίκτες μου ή να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι πια τα πράγματα είναι καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τη στιγμή που γύρισε βέβαια στην Ελλάδα ο Κώστας Κοκκινάκης δεν έχει χάσει την ευκαιρία εκτός από τις στιγμές με την οικογένειά του να περάσει χρόνο και με τους συμπαίκτες του που βρίσκονται εδώ και καιρό εκτός Survivor. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ανεβάσει φωτογραφίες με την κόρη του και τον ξάδερφό του και επίσης πολίστα Αντώνη Βλοντάκη.

 

 

Στο 2ο All star game με την μεγαλυτερη μου αγάπη….την πισίνα εννοώ ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) στις

 

 

Με τον ξάδερφο @antonisvlontakis τα λέμε!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) στις

Συναντήθηκε όμως και με τη Λάουρα Νάργες, φροντίζοντας να επιδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, καθώς φωτογραφήθηκαν με κουτάλες και κατσαρόλες ανά χείρας. Αυτοσαρκάστηκε μάλιστα για κάτι που τον ξεχώρισε και το φανατικό κοινό του Survivor. Το ανέκφραστο συνήθως πρόσωπό του που κρύβει όλα τα συναισθήματα!

 

Μη μπορώντας να κρύψω την χαρά μου που συναντήθηκα με την Λαουρα!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) στις

Η φωτογραφία όμως που εξόργισε το κοινό ήταν αυτή με τον Λάμπρο Χούτο και τον Στέλιο Χανταμπάκη, καθώς φωτογραφήθηκαν με φόντο ένα βενζινάδικο με τους περισσότερους να το εκλαμβάνουν ως ειρωνικό σχόλιο σε βάρος του μεγάλου φαβορί Γιώργου Αγγελόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαλάδες του Μπο, η γκάφα του Αγγελόπουλου και οι εξελίξεις της ψηφοφορίας [vids]

Survivor – Μετά την ψηφοφορία, με την πλάτη στον τοίχο

Ψηφοφορία Survivor και στο βάθος… τελικός [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε