Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor – Μετά την ψηφοφορία, με την πλάτη στον τοίχο

Survivor – Μετά την ψηφοφορία, με την πλάτη στον τοίχο

Έληξε η κρίσιμη ψηφοφορία στο Survivor, που θα κρίνει εν πολλοίς και τη συνέχεια του παιχνιδιού, και όλα φαίνεται να αλλάζουν. Τι θα γίνει σήμερα στο Survivor.

Σε έναν αγώνα δίχως αύριο, καθώς κάθε νίκη θα φέρνει την νικήτρια ομάδα και τους παίκτες της πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, Μαχητές και Διάσημοι δίνουν σήμερα (Τρίτη) μία μάχη δίχως αύριο. Όλοι οι παίκτες του Survivor έχουν πλεόν καταλάβει ότι το παιχνίδι μπαίνει σε μία διαφορετική φάση, και αυτό που προέχει για κάθε παίκτη, είναι να κερδίσει η ομάδα του. Νίκη με κάθε κόστος, είτε πρόκειται για έπαθλο επικοινωνίας, είτε για έπαθλο φαγητού, αλλά πάνω από όλα, αν πρόκειται για αγώνα ασυλίας.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων του Survivor βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, καθώς όλοι γνωρίζουν τη δυναμικότητα του καθενός στο τηλεοπτικό κοινό, και σίγουρο μπορούν να έχουν μία γενική “εικόνα” της ψηφοφορίας. Έτσι, όταν φτάσουμε στον αγώνα για την ασυλία, θα βγουν… μαχαίρια, καθώς δεν αποκλείεται οι παίκτες να επιλέξουν υποψήφιους για αποχώρηση και με κριτήρια… στρατηγικής. Τι θα δούμε στον σημερινό αγώνα; Ποιός θα κερδίσει το έπαθλο;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε