Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Οι ζαλάδες του Μπο, η γκάφα του Αγγελόπουλου και οι εξελίξεις της ψηφοφορίας [vids]

Survivor: Οι ζαλάδες του Μπο, η γκάφα του Αγγελόπουλου και οι εξελίξεις της ψηφοφορίας [vids]

Η κρίσιμη ψηφοφορία του Survivor έληξε! Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις και τι χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο. Ο Αγγελόπουλος “τα ‘χασε” τελείως με τα ονόματα και ο Μπο τραυματίστηκε.

Η κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία του Survivor έληξε, αλλά φαίνεται ότι τώρα άρχισαν όλα… Το χθεσινό αγώνισμα είχε τον πιο δύσκολο στόχο έως τώρα, το έπαθλο ήταν το πιο “καλοκαιρινό” έως τώρα και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο.

Η κακοτυχία των Μαχητών και η αυτοκριτική όλων των παικτών

Με μία ατυχία άρχισε η μέρα των Μαχητών, αφού έπεσε κάτω η κατσαρόλα και κατά συνέπεια το φαγητό με την θρυμματισμένη καρύδα. Έτσι έχουν μείνει λίγες οι προμήθειες για την ομάδα τους, γεγονός που τους έκανε όλους να στενοχωρηθούν. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχει πάρει τα σκήπτρα της κουτάλας, μετά την αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη, κατάφερε να μαγειρέψει ένα νοστιμότατο ρύζι που έδωσε δυνάμεις στους συμπαίκτες της.

Μαχητές και Διάσημοι λίγο πριν την αναμέτρησή τους στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν έναν απολογισμό ενόψει της ψηφοφορίας που βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη. Απολογήθηκαν για τα αρνητικά τους και τόνισαν τις αρετές τους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επεσήμανε ότι το κακό ήταν ίσως ότι άργησε να κοινωνικοποιηθεί ενώ το θετικό, ότι δεν αδίκησε ποτέ κανέναν και δεν υπήρχαν κόντρες στην ομάδα του.

“Το παιχνίδι έχει αλλάξει σε όλους μας κάποια πράγματα καλώς ή κακώς”, δηλώνει από το πεδίο των Μαχητών, ο Αναγνωστόπουλος στις κάμερες του Survivor, Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίζεται ο Σπαλιάρας“Νομίζω ότι ο καθένας εδώ χρησιμοποιεί ό,τι όπλο έχει. Άλλοι τα αθλητικά προσόντα, άλλοι το χιούμορ τους, άλλοι την διπλωματία τους, την διπροσωπία τους”.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

“Κάποιο αρνητικό στοιχείο που έχω είναι ότι είμαι τελειομανής, με ότι συνεπάγεται αυτό. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν γίνεται να είναι πάντα τέλεια και ίσως κάποιες φορές μου βγαίνει και κάποια ένταση, αλλά θεωρώ ότι είναι μικρές παρενθέσεις που έχουν να κάνουν, ειδικά τον πρώτο καιρό που εγκλιματιζόμουν και γενικά είχα να κοιμηθώ και περίπου 1,5 μήνα. Γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν έχω εντάσεις, γι’ αυτό και το βάζω σε παρένθεση γιατί αναφέρομαι καθαρά για το Survivor και τη χρονική περίοδο που είμαι εδώ μέσα. Σίγουρα θα έχω κι άλλα αρνητικά στοιχεία, όμως νομίζω ότι προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να τα απομονώσω όσο το δυνατόν για το παιχνίδι και να μην επιβαρύνω τους συμπαίκτες μου ή να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι πια τα πράγματα είναι καλά”, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο Χρανιώτης επεσήμανε: “Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα να έχεις μια εικόνα του εαυτού σου…”.

Το αγώνισμα δίχως τα κορίτσια

Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, οι Διάσημοι νίκησαν χθες με 10 – 4 χάρη στην ευστοχία τους. Το έπαθλο περιελάμβανε ένα μεγάλο beach party με ρακέτες, στρώματα, φουσκωτές μπάλες, αιώρες, σκηνές κάμπινγκ και ένα απίθανο μπάρμπικιου με μουσική και ντόπιους.

Αυτή τη φορά, οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλο ένα έπαθλο φαγητού. Μαχητές και Διάσημοι πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο, που απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία. Λόγω μόλυνσης στο πόδι της Σάρας Εσκενάζυ, τα κορίτσια των δύο ομάδων δεν αγωνίστηκαν. Η ξανθιά παίκτρια δήλωσε ότι πονάει το πόδι της Σάρας και έχει πρηστεί πολύ, άρα είναι απαραίτητο να αναρρώσει η πληγή για να τα δώσει όλα στο επόμενο ματς.

Οι υπόλοιποι παίκτες – εκτός του Βασάλου που είχε την ευκαιρία να μην αγωνιστεί λόγω της αριθμητικής υπεροχής των Μαχητών – καλούνταν να περάσουν δύο δοκούς ισορροπίας, να βουτήξουν στην πισίνα και να αποφύγουν πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο. Δύο πετυχημένες βολές των κρίκων στον κινούμενο στόχο καθόριζαν τη νίκη. Το έπαθλο ήταν water sports αλλά και hot dog, burgers και πατατοσαλάτα.

Το προβάδισμα το είχαν οι Διάσημοι, χάρη…όχι στην ταχύτητα αλλά στην ευστοχία! Παρόλο που έφταναν πιο μετά στο στόχο, είχαν βρει περισσότερο το κόλπο με τον στόχο, παρά οι αντίπαλοί του. Στο 2 – 0, ήταν η στιγμή του Σπαλιάρα ενάντια του Μπο. Παρά τις ατυχίες του ράπερ που γλίστρισε και έπεσε με τα μούτρα στα σχοινιά, κατάφερε να κάνει το σκορ 3 – 0. Ο Μπο τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και ζαλιζόταν έντονα μετά την αναμέτρησή τους. Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στο πλευρό του να τον ηρεμήσουν.

Στην δεύτερη αναμέτρησή του Μπο με τον Γιάννη Σπαλιάρα που και πάλι κέρδισε ο πρώτος, ξάπλωσε αμέσως στον πάγκο. Αυτή τη φορά οι ζαλάδες του ήταν ανυπόφορες και ένιωθε ότι οι δυνάμεις του να καταρρέουν. Για λίγο, ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου με τον γιατρό της παραγωγής, αργότερα όμως επέστρεψε αποφασισμένος να μην τα παρατήσει.

Επική στιγμή ήταν όταν επόμενοι παίκτες, ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Τότε, με πρωτοβουλία του Γιώργου Αγγελόπουλου οι Διάσημοι φώναξαν για να εμψυχώσουν τον Χραν ή και όχι… Ο Ντάνος μπερδεύτηκε και αντί να φωνάζει “Χρανιώτης”, φώναξε “Σπαλ”! “Όλο μπερδεύεσαι με τους άλλους ρε” του είπε ο Μπο και ο Αγγελόπουλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί: “Έβλεπα τον Σπαλιάρα από δω και μπερδεύτηκα! Δεν φαίνεται ο Χρανιώτης από δω!”.

Τελικά η ομάδα που τα κατάφερε ήταν αυτή των Διασήμων που κατάφερε να κάνει το 10 – 7. Από την ομάδα των Μαχητών, είχαν εξαιρετική επίδοση ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Από την άλλη μεριά, οι Διάσημοι που τα κατάφεραν καλύτερα ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τέσσερις νίκες ο καθένας. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που χάρισε τον νικητήριο πόντο στην ομάδα των Διασήμων με αντίπαλο του, τον μισθοφόρο.

Η ομάδα των Μαχητών έχει υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο λόγος; Δεν βρίσκουν καλά τον στόχο. Στενοχωρημένοι σχολίασαν τι πήγε λάθος. “Από το πρωί μας πήγε στραβά”, είπε η Σάρα και ο Μάριος συμπλήρωσε: “Έπεσε το πρωί η κατσαρόλα με την καρύδα. Για αυτό χάσαμε! Όλα στραβά!”.

Ο “τρελός Κύπριος” δήλωσε μετά στις κάμερες του Survivor, ότι αν έπαιζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αντί του Γιάννη Σπαλιάρα ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Πάντως, ο Γιάννης Σπαλιάρας “έπνιξε” τον πόνο της ήττας, κάνοντας ηλιοθεραπεία γυμνός μπροστά στα μάτια των Μαχητών.

Το έπαθλο που τους…απογείωσε!

Οι Διάσημοι ανέβηκαν στο πολυτελές γιοτ για water sports, αλλά πιο πολύ από όλους ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ανυπομονούσε για τα θαλάσσια σπορ. Ως προπονητής θαλάσιου σκι, ο Ντάνος φάνηκε να το καταευχαριστήθηκε, κάνοντας κόλπα στη θάλασσα με το τζετ σκι.

Οι τελευταίες εξελίξεις της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας

Οι παίκτες του Survivor που έχουν παραμείνει, θα αποχωρήσουν την επόμενη φορά διαφορετικά. Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών, θα κριθούν από το κοινό με νέους κανόνες. Όλοι οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο ζήτησαν την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και δήλωσαν ότι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής, στη διάθεση του κοινού. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Με άλλα λόγια, μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (ο λιγότερο δημοφιλής). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση.

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις», είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη ανακοίνωση για την ψηφοφορία, ο Σάκης Τανιμανίδης για τους λόγους που άλλαξαν οι κανόνες.

Η ψηφοφορία έληξε την Τρίτη στη 1 τα ξημερώματα. Πώς θα επηρεάσει τις δύο ομάδες στο επόμενο επεισόδιο; Θα συνεχίσουν τις συνεχόμενες νίκες οι Διάσημοι; Τι άλλο θα περιλαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας; Τι άλλη έκπληξη επιφυλάσσει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές οθόνες σήμερα στις 21:00!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε