Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

JYSK: Διπλά εγκαίνια σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική – Στόχος τα 70 καταστήματα

JYSK: Διπλά εγκαίνια σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική – Στόχος τα 70 καταστήματα

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου δύο νέα καταστήματα JYSK κάνουν εγκαίνια σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική.

Η JYSK διαθέτει πλέον 52 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, άνοιξε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Από τότε μέχρι σήμερα το δίκτυο φυσικών καταστημάτων αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας: «Τα δύο νέα καταστήματα σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική όχι μόνο ενδυναμώνουν το δίκτυό μας αλλά αποτελούν σημαντικές προσθήκες στην περαιτέρω ενδυνάμωση του καναλιού Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες. Η JYSK έχει λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης για κάθε σπίτι αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια εξαιρετική πρόταση για ποιοτικές και οικονομικές αγορές επαγγελματιών πελατών, HORECA και μη. Το νέο μας τμήμα Β2Β θα βρίσκεται στη διάθεσή τους για να ακούσει τις ανάγκες τους και να τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις