Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Big Brother με υπογραφή Survivor

Big Brother με υπογραφή Survivor

Μία απόφαση που πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα, ελπίζοντας πως θα αλλάξει και την πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης. Ότι στον ΣΚΑΪ έχουν αποφασίσει να βγάλουν δεύτερο κύκλο του Big Brother είναι περιττό να το αναφέρουμε, αφού ήδη έχει ξεκινήσει να προβάλλεται το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Άλλωστε στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να μην… παραδώσουν τα κλειδιά του «σπιτιού» και έτσι το μετέτρεψαν σε Μουσική Ακαδημία μέχρι να έρθει ο καιρός και να επιστρέψει ο «Μεγάλος Αδερφός» στο σπίτι του. Ωστόσο παρά τα όσα υποστηρίζουν στον ΣΚΑΪ περί… ικανοποίησης για την πορεία των δύο ριάλιτί τους, του Big Brother και του House Of Fame, είναι εμφανές ότι δεν έφερε τα… υποσχόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκρίνοντας δε το στήσιμο αλλά κυρίως το περιεχόμενό τους με το άλλο ριάλιτι, το Survivor,στο οποίο τη φετινή σεζόν έχει γίνει προσεχτική δουλειά και καλές επιλογές, είναι… τηλεθέασης φαεινότερη ότι βρίσκεται πολύ πίσω. Έτσι λοιπόν μελετούν σχέδιο… παράδοσης της παραγωγής στην Acun Medya, για τον επόμενο κύκλο του Big Brother, αποφεύγοντας να κάνουν… πολλά από τα λάθη που έχουν γίνει στα δύο εσωτερικής παραγωγής ριάλιτί τους.

Αν λοιπόν υπάρξει… επέκταση συνεργασίας τότε η τούρκικη εταιρεία θα βάλει την υπογραφή της και στην προετοιμασία αλλά και την επιμέλεια της παραγωγής του Big Brother. Βέβαια υπολογίζουν πως αυτή η απόφασή τους θα ανεβάσει πολύ το κόστος, αλλά γνωρίζουν ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρχει ακόμα πιο σκληρός ανταγωνισμός και σίγουρα δεν θέλουν ο «Μεγάλος Αδερφός» τους να καταλήξει… μικρός σε τηλεθέαση… με τους κατοίκους του «σπιτιού» του να είναι περισσότεροι από τους τηλεθεατές του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις