Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2023: Τι τηλεθέαση έκανε ο πρώτος Ημιτελικός

Eurovision 2023: Τι τηλεθέαση έκανε ο πρώτος Ημιτελικός

Με δέκα από τις δεκαπέντε διαγωνιζόμενες χώρες να λαμβάνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος ημιτελικός.

Οι χώρες (με αλφαβητική σειρά) που πέρασαν στον Μεγάλο Τελικό, είναι: Ελβετία, Ισραήλ, Κροατία, Μολδαβία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σερβία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία. Ο πρώτος ημιτελικός του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision μεταδόθηκε χθες ζωντανά από την ΕΡΤ1 με τη Μαρία Κοζάκου και την Τζένη Μελιτά στο σχολιασμό και όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen σημείωσε 9,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό.

Βέβαια μεγαλύτερη τηλεθέαση αναμένεται να έχει ο δεύτερος Ημιτελικός, αύριο, Πέμπτη 11 Μαΐου, όπου θα διαγωνιστεί και ο Βίκτωρας Βερνίκος εκπροσωπώντας τη χώρα μας με το τραγούδι του «What They Say».

Το εισιτήριο για τον τελικό θα διεκδικήσουν την ίδια μέρα και οι: Αλβανία, Αρμενία, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γεωργία, Δανία, Εσθονία, Ισλανδία, Κύπρος, Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σλοβενία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις