Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2023: Βίκτωρ Βερνίκος – «Δεν μας σταματάει τίποτα, θα κάνουμε το καλύτερο»

Eurovision 2023: Βίκτωρ Βερνίκος – «Δεν μας σταματάει τίποτα, θα κάνουμε το καλύτερο»

Υπόσχεση ότι θα εκπροσωπήσει όσο καλύτερα μπορεί τη χώρα μας στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision, στο Λίβερπουλ δίνει ο Βίκτωρας Βερνίκος.

Σε συνάντηση που είχε με εκπρόσωπους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, καθώς και των δυο σωματείων φίλων του διαγωνισμού της Eurovision, ο νεαρός τραγουδιστής με αισιοδοξία και πολλή θετική ενέργεια δήλωσε ότι «δεν μας σταματάει τίποτα, θα κάνουμε το καλύτερο».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης: το δίδυμο Μαρία Κοζάκου – Τζένη Μελιτά που θα σχολιάσουν τον φετινό διαγωνισμό, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, που έχει αναλάβει την καλλιτεχνική παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή του Λίβερπουλ και ο Γιώργος Σεγρεδάκης, που επιμελείται ενδυματολογικά την παρουσία του Βίκτωρα στον δρόμο για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού. Τη συνάντηση γνωριμίας τίμησαν με την παρουσία τους από τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, η Valerie Benguiat, Πρώτη Γραμματέας Πολιτικού Τμήματος και η Μελίνα Βασιλειάδη, Communications and Political Support Officer.

Ο Βίκτωρ μίλησε με δημοσιογράφους και τον κόσμο, ενώ τραγούδησε αγαπημένα του τραγούδια με την κιθάρα του, και φυσικά το «What They Say», ενώ μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους την ισχυρή του πεποίθηση να κυνηγάμε τα όνειρά μας, όσο μακρινά ή άπιαστα κι αν φαίνονται στους άλλους.

«Ταλαντούχο και αποφασισμένο» χαρακτήρισε τον Βίκτωρα η Μαρία Κοζάκου, υπογραμμίζοντας ότι η Eurovision ήταν παιδικό όνειρο για τον 16χρονο εκπρόσωπο της Ελλάδας, που έγινε πέρυσι στόχος και φέτος πραγματικότητα. Η Τζένη Μελιτά στάθηκε στο ιδιαίτερο μήνυμα του «What They Say», που θα ερμηνεύσει ο Βίκτωρ Βερνίκος στη σκηνή του Λίβερπουλ, καλώντας όχι μόνο τους νέους της γενιάς του, αλλά και όλους μας, να ακούμε τα συναισθήματά μας, να τα αποδεχόμαστε και να τα μοιραζόμαστε για να μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Για τις δύο πλευρές του «What They Say», τη σκοτεινή και τη φωτεινή, μίλησε ο διευθυντής του μπαλέτου της ΕΛΣ Κωνσταντίνος Ρήγος, εξηγώντας ότι στόχος είναι να μεταφέρουν στη σκηνή της Eurovision τον συναισθηματικό κόσμο του Βίκτωρα και το βίωμά του που τον ενέπνευσε να γράψει τους στίχους και τη μουσική της ελληνικής συμμετοχής.

Να αναφέρουμε ότι ο Βίκτωρ Βερνίκος με το «What They Say» θα εμφανιστεί στην 8η θέση του πρώτου ημιτελικού, την Πέμπτη 11η Μαΐου διεκδικώντας το «εισιτήριο» για τον τελικό της Eurovision, το Σάββατο 13 Μαΐου.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις