Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Διαζύγιο» της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ALPHA

«Διαζύγιο» της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ALPHA

Οριστικό τέλος στη συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ALPHA μετά από τρία χρόνια.

Το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έτσι πριν από το Πάσχα ξεκίνησαν οι επαφές με τη διοίκηση του σταθμού. Αν και η «T Live», παρά το σκληρό ανταγωνισμό σημείωνε υψηλές για το κανάλι τηλεθεάσεις, η διοίκηση του ALPHA έχει αποφασίσει αλλαγές στη στρατηγική του για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ALPHA επιθυμεί να ενισχύσει το ψυχαγωγικό προφίλ του και στη μεσημεριανή ζώνη αποτέλεσμα η ενημερωτική εκπομπή να μην εντάσσεται στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα όμως η Τατιάνα Στεφανίδου επιθυμεί να συνεχίσει να παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή με θέματα από την επικαιρότητα που απασχολούν την κοινωνία με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μην καταλήξουν σε συμφωνία και ανανέωση για την επόμενη σεζόν.

Έτσι θεωρείται σίγουρο πως στο τέλος της φετινής σεζόν η «T Live» ολοκληρώνει την παρουσία της στο πρόγραμμα του ALPHA και την επόμενη σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου βρίσκεται στο… μικροσκόπιο δύο άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις