Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Narcos και Πάμπλο Εσκομπάρ έρχονται στο OPEN

Narcos και Πάμπλο Εσκομπάρ έρχονται στο OPEN

Μία ξένη σειρά που έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά και πολλά βραβεία είναι το καινούργιο απόκτημα του OPEN με σκοπό να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν. Ο τίτλος της: Narcos.

Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε το Narcos, αν δεν την έχετε παρακολουθήσει, αφού πριν από χρόνια, το 2015 που βγήκε πρώτη φορά, δημιούργησε αίσθηση παγκοσμίως, συνεχίζοντας έως σήμερα πολλούς τηλεθεατές. Αυτό, λοιπόν, είναι το νέο απόκτημα του OPEN. 

Στο επίκεντρό του Narcos ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» της Κολομβίας, Pablo Escobar, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος μέσω της παραγωγής και της διανομής κοκαΐνης.

Η αμερικάνικη σειρά που το μεγαλύτερο μέρος της έχει γυριστεί στην Κολομβία παρακολουθεί τη δράση και τις σχέσεις του Escobar με άλλους εμπόρους ναρκωτικών, αλλά και τις προσπάθειες της ειδικής ομάδας να τον συλλάβει. Η σειρά αποτελείται από τρεις κύκλους, δέκα επεισοδίων ο καθένας και πρωταγωνιστούν οι: Βάγκνερ Μόουρα, Πέντρο Πασκάλ, Μπόιντ Χόλμπρουκ.

Η σειρά Narcos αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΟΡΕΝ στις αρχές της νέας σεζόν και λόγω του σκληρού περιεχομένου της θα μπει… αργά στο πρόγραμμα του σταθμού! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις