Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

So long, Marianne: Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα κάνουν σειρά τον μεγάλο έρωτα

So long, Marianne: Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα κάνουν σειρά τον μεγάλο έρωτα

Ένας έρωτας που δημιούργησε ένα τραγούδι, που με τη σειρά του δημιούργησε πολλούς έρωτες. Σύντομα αυτός ο έρωτας θα αποτυπωθεί σε μία φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά για την οποία θα συνεργαστούν Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα, ενώ όπως είναι λογικό αρκετοί εγχώριοι τηλεοπτικοί φορείς θέλουν να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους.

Ας πάρουμε όμως, τη σειρά από την αρχή! Η ιστορία του τραγουδιού So long, Marianne είναι γνωστή, αφού ο δημιουργός της, ο σπουδαίος Λέοναρντ Κοέν εμπνεύστηκε και έγραψε για τη Μαριάν Ιλέν, όπου γνώρισε και ερωτεύθηκε στην Ύδρα.

Το νεαρό ζευγάρι θα ταξιδέψει τη δεκαετία του ’60 από το Όσλο και το Μόντρεαλ, έως τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, αλλά η «έδρα» του θα είναι ο τόπος γνωριμίας τους, το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου ήταν και «καλλιτεχνική αποικία», ενώ παράλληλα απογειώνεται η καριέρα του Κοέν ως τραγουδοποιού. Η ερωτική αυτή ιστορία με το εμβληματικό τραγούδι θα γίνει λοιπόν μίνι σειρά 8 επεισοδίων με συμπαραγωγή των τριών χωρών και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει στη χώρα μας.

Ενώ λοιπόν στη Νορβηγία έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας, το Norwegian Broadcasting Corporation, στη χώρα μας υπάρχουν αρκετοί… μνηστήρες που διεκδικούν συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής, την Tanweer.

Βέβαια τους επόμενους μήνες που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα θα έχει οριστικοποιηθεί και η εγχώρια συμφωνία αφού στα μέσα της ερχόμενης χρονιάς η σειρά So long, Marianne θα είναι έτοιμη να «ταξιδέψει» τους τηλεθεατές σε έναν έρωτα και μία σχέση που θα μπορούσε να είναι μυθοπλασία… αλλά είναι μία αληθινή ιστορία μεταξύ δύο αντισυμβατικών και ερωτευμένων ανθρώπων… που θα εμπνεύσει πολλούς, ακόμα και σήμερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις