Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αφιέρωμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Αφιέρωμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο Πέμπτη, στις 25 Νοεμβρίου, από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, του Αργεντινού θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Τιμώντας τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα η COSMOTE TV ανήμερα της επετείου θα προβάλλει στο COSMOTE SPORT 3HD (10.00), το ντοκιμαντέρ «Ντιέγκο Μαραντόνα» του βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντερίστα Ασίφ Καπάντια (Senna, Amy). Μέσα από αδημοσίευτο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις με τον ίδιο, μέλη της οικογένειάς του και άλλους κορυφαίους παίκτες, όπως ο Πελέ, σκιαγραφείται το πορτρέτο του θρυλικού ποδοσφαιριστή, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνει και η σχέση ποδοσφαίρου και διαφθοράς.

Επίσης, την ίδια ημέρα, Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στις 16.30, η εκπομπή της COSMOTE TV «Blast from the Past» (COSMOTE SPORT 3HD) θα παρουσιάσει ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον «θρύλο των γηπέδων». Μέσα από αρχειακό υλικό από τα Παγκόσμια κύπελλα των 1982, 1986, 1990 και 1994, την ποδοσφαιρική του πορεία στις ομάδες που «υπηρέτησε», καθώς και σχετικά αποσπάσματα από ντοκιμαντέρ, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα σημεία σταθμούς της ζωής του Αργεντίνου, που έγραψε τη δική του ιστορία στα γήπεδα.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις