Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Εντολή δολοφονίας του Λάμπρου και η άγρια συμπλοκή

Άγριες Μέλισσες: Εντολή δολοφονίας του Λάμπρου και η άγρια συμπλοκή

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, με το Διαφάνι να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης, ενώ στο παρασκήνιο αποφασίζεται η δολοφονία του Λάμπρου.

Στο σημερινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών στον ΑΝΤ1, λοιπόν, με την ομολογία που αναφέρει πως ο Λάμπρος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων επικρατεί πανικός στο δικαστήριο, ενώ ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα παραδεχτεί τα όσα είπε ο μάρτυρας ή θα σωπάσει;

Στο Διαφάνι, η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να την διαλύσουν. Το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Ο Θανάσης θα μπει σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ ο Τόλλιας θα βρεθεί μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις. Ο Δούκας και η Μυρσίνη καταφθάνουν στο χωριό, ενώ ο Ακύλας δίνει εντολή για τη δολοφονία του Λάμπρου…!

Η συνέχεια απόψε, στις 10:15, που οι Άγριες Μέλισσες θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο …!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις