Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ απειλεί να ξεσκεπάσει τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ απειλεί να ξεσκεπάσει τον Δούκα

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στις «Άγριες Μέλισσες», με όλες τις πλευρές να χρησιμοποιούν κάθε όπλο που έχουν, ακόμα και αν γνωρίζουν πως στο τέλος μπορεί κι οι ίδιοι να «λαβωθούν».

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και στο σημερινό, το 137ο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών», με τον Μιλτιάδη να βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ ο Δούκας πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στο φόνο του Θέμελη. Ο νέος σύμμαχος του Δούκα όμως, ο Αχιλλέας, ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό και η «μάχη» μαζί του γίνεται πλέον και προσωπική.

Από την άλλη, η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν την επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά θα τις αναστατώσει. Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο Συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει  η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη; Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για το φόνο του Θέμελη, ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα. Θα καταφέρει ο Δούκας να ξεγλιστρήσει κι αυτή τη φορά, γνωρίζοντας ότι η Ανέτ είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την απειλή της;

Η συνέχεια απόψε, στις 10, που οι «Άγριες Μέλισσες» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη θα πετάξουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 κεντρίζοντας μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις