Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγή για «Σόι» και «Μουρμούρα»

Αλλαγή για «Σόι» και «Μουρμούρα»

Είναι από τις δύο πιο πετυχημένες σειρές καταφέρνοντας να κάνουν τους τηλεθεατές να περνούν καλά και τον ALPHA… καλύτερα αφού «εισπράττει» υψηλές τηλεθεάσεις.

Λογικό λοιπόν που οι σειρές «Το σόι μου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχουν πάρει το «πράσινο φως» για την καινούργια σεζόν. Και ακόμα πιο λογικό που τα στελέχη του ALPHA με τις δύο αυτές σειρές αποφάσισαν να «χτυπήσουν» τον ανταγωνισμό «χτίζοντας» την… ελληνική ζώνη!

Ενώ λοιπόν την περυσινή σεζόν οι δύο σειρές «μοιράζονταν» κατά τη διάρκεια της βδομάδας, την καινούργια σεζόν θα είναι… δίπλα δίπλα. Όπως πρώτα είχα αναφέρει μέσα από το Newsit από Δευτέρα έως και Τετάρτη θα προβάλλουν την καινούργια σειρά «Τατουάζ» από τις 9 έως τις 11, ενώ την ίδια ώρα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα προβάλλουν τις σειρές «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Με αυτή την αλλαγή λοιπόν ο ALPHA δημιουργεί καθημερινά «ελληνική ζώνη μυθοπλασίας» με μία… εξαίρεση, την Τετάρτη, που στις 10 θα προβάλλεται η εκπομπή «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Και για να μην νομίζετε ότι όλα είναι… ρόδινα, ενώ για το «Σόι» όλα είναι έτοιμα και η σειρά προχωρεί, η «Μουρμούρα» έχει… σκαλώσει καθώς ακόμα αναζητούν το «τέλειο νεαρό ζευγάρι», αυτό δηλαδή της μικρότερης ηλικίας, αφού εκτός από τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη με Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Αντώνη Αντωνίου με Ελένη Κοκκίδου, όπως πρώτα σας έχω αναφέρει στο Newsit έχουν κλείσει το μεσαίο ηλικιακά ζευγάρι, με τον Σπύρο Τσεκούρα που έγινε γνωστός τηλεοπτικά από τη σειρά «Αστέρα Ραχούλας» και την Άννα Κουτσαφτίκη.

Ακόμα και σήμερα λοιπόν κάνουν δοκιμαστικά προσπαθώντας να «κλειδώσουν» τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους δύο νεαρούς ήρωες, θέλοντας αυτοί που θα αναλάβουν να αγαπηθούν από το τηλεοπτικό κοινό όπως και οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς. Την επόμενη βδομάδα πάντως… επιβάλλεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και της «Μουρμούρας» καθώς αρχές Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα μαζί με το «Σόι» και καθημερινά από τις 9 έως τις 11 να προτείνουν στους τηλεθεατές ελληνικές σειρές!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις