Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ΑΝΤ1

Αναλαμβάνει το «τιμόνι» του ΑΝΤ1

Με εσωτερική μετακίνηση στελεχώθηκε τελικά η ηγετική πυραμίδα του τηλεοπτικού σταθμού και μάλιστα με το πρόσωπο που ήταν και πριν στο «τιμόνι» του.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στους εργαζομένους του ΑΝΤ1 ο Στρατής Λιαρέλλης αναλαμβάνει Managing Director ΑΝΤ1 Greece ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Μιχαλάκης θα παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό τους επόμενους μήνες για να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση.

Να αναφέρω ότι ο Τάσος Μιχαλάκης είχε αναλάβει στη θέση του Στρατή Λιαρέλλη, ο οποίος είχε αναλάβει Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤ1 και τώρα, μετά το «διαζύγιο» με τον διευθύνοντα σύμβουλο αναλαμβάνει MD ANT1 Greece. Επίσημα λοιπόν ο Στρατής Λιαρέλλης παίρνει το «τιμόνι» του τηλεοπτικού σταθμού ενώ όμως κάποιοι υποστηρίζουν ότι συνεχίζονται επαφές και με πρόσωπα από την έξω αγορά για τη στελέχωση της «ηγετικής πυραμίδας» του τηλεοπτικού σταθμού που αναμφίβολα θεωρείται ο χαμένος της φετινής χρονιάς και πρέπει να πάρει δραστικές αποφάσεις για να μαζέψει ξανά τους τηλεθεατές στη συχνότητά του…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις