Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή: Κόβουν τον «Αγρότη»

Ανατροπή: Κόβουν τον «Αγρότη»

Το είχαν ανακοινώσει αλλά τελικά μπαίνει στο ράφι μέχρι νεοτέρας!

Όπως θα θυμάστε πρώτα μέσα από το Newsit.gr είχαμε αναφέρει ότι ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» με σκοπό να το βγάλει στις αρχές της καινούργιας χρονιάς με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Στην παρουσίαση του προγράμματός του για τη σεζόν το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε μάλιστα επίσημα ότι το ριάλιτι θα βγει στον αέρα και ότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, πρώτα μέσα από το Newsit.gr αναφέραμε ότι ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Big Brother» και μάλιστα μετά από λίγο το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα ότι προχωρά άμεσα στην παραγωγή του ριάλιτι, ενώ ήδη προβάλλεται τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών. Εκείνες τις μέρες μάλιστα προσπάθησα να μιλήσω με στέλεχος του σταθμού θεωρώντας πως δύο παρόμοιας real life τυπολογίας προγράμματα είναι… πολλά για τον ίδιο σταθμό και μάλιστα την ίδια περίοδο. Και ενώ τότε θεωρούσαν στο κανάλι του Φαλήρου πως «όλα καλά» τελικά αποδεικνύεται ότι καθυστερημένα είδαν πως πράγματι δεν χωρούν και έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν να κόψουν τον «Αγρότη» και να… πουσάρουν τον «Μεγάλο Αδερφό».

Βέβαια, στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με τον «Big Brother» και προς το παρόν η παραγωγή του από καλά γνωρίζοντες φαντάζει δύσκολη, όταν μάλιστα αρκετοί έχουν αρνηθεί να συμμετέχουν σε αυτό. Ωστόσο… προς το παρόν προχωρούν και αν όλα εξελιχθούν όπως θέλουν στον ΣΚΑΪ τότε ο «Αδερφός» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο.

Πάντως, αν λάβουμε υπόψιν και το ότι δεν θα βγει και η σειρά «Room Service, πλιζ» τότε μαζί με τον «Αγρότη» γίνονται δύο τα προγράμματα που είχαν αναγγείλει από τον ΣΚΑΪ για αυτή τη σεζόν και τελικά δεν θα βγουν. Και όπως μαθαίνω… ίσως τα κοψίματα αυξηθούν… γενικότερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις