Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή! Μετακομίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων – Το καινούργιο πρόγραμμα και οι αλλαγές

Ανατροπή! Μετακομίζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων – Το καινούργιο πρόγραμμα και οι αλλαγές

Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ενόψει της καινούργιας σεζόν. Στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι αποφασισμένοι την καινούργια σεζόν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος στη «μάχη» της τηλεθέασης και για αυτό, στο πλαίσιο της στρατηγικής «μετακομίζουν» ακόμα και τη «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τους τομέα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους, ενώ «χτίζουν» το πρόγραμμά τους με ελληνικές σειρές… για όλα τα γούστα!

Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μόνο που την πρώτη «καλησπέρα» δεν θα την πει στις οκτώ το βράδυ, αλλά μισή ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται πλέον στις 19:30 παίρνοντας τη σκυτάλη από την καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» που υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου. Έτσι για μία ώρα, από τις 19:30 έως τις 20:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου καθημερινά θα δίνει τη «μάχη» της ενημέρωσης –και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως…!- ενώ στη συνέχεια ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει την καινούργια εκπομπή «Κοινή λογική» όπου «άνθρωποι της διπλανής πόρτας» θα σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο την καθημερινότητα για ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αμέσως μετά, στις 9 το βράδυ θα προβάλλεται η άλλη καινούργια καθημερινή σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1, «Η επιστροφή». Είναι εμφανές και αξιοσημείωτο ότι ποντάρουν πολύ στην εγχώρια μυθοπλασία, καθώς εκτός από τις δύο προαναφερθείσες καθημερινές σειρές (τη δραματική «Γυναίκα χωρίς όνομα» και τη μυστηρίου «Η επιστροφή»), στην prime time ζώνη τους θα προβάλλονται αμέσως μετά, στις δέκα το βράδυ τις δύο μέρες η κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» και μία η επίσης κωμική «Κάνε γονείς να δεις καλό», ενώ μία φορά τη βδομάδα, στις 11 το βράδυ θα προβάλλεται η σειρά «Έγκλημα και πάθος» του Δημήτρη Αρβανίτη που βασίζεται σε γεγονότα που έχουν απασχολήσει το αστυνομικό δελτίο. Βέβαια, αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός από τις σειρές, στο πρόγραμμα του σταθμού σύντομα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και το «Nomads» που τέσσερα βράδια τη βδομάδα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στη Μαδαγασκάρη.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι η μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα ξεκινά στις 19:30 όλες τις μέρες και τα σαββατοκύριακα με τη Ρίτσα Μπιζόγλη στο «τιμόνι» του.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις