Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή στα σχέδιά τους – Τι ετοιμάζουν

Ανατροπή στα σχέδιά τους – Τι ετοιμάζουν

Ενώ όλα ήταν αποφασισμένα και φαινόταν ότι ήταν κλεισμένα, τελικά κάποια θα μείνουν στα χαρτιά αφού τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να τα αλλάξουν όλα… κι όλο…! Κι όταν λέω «όλο» το εννοώ καθώς αυτό που θέλουν να βγει στον αέρα δεν θα θυμίζει τον πρότερο -κι ομολογουμένως… όχι και τόσο καλό!- τηλεοπτικό βίο του!

Όπως λοιπόν είχαμε αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1 τα έχουν βάλει πάλι όλα στο τραπέζι των συσκέψεων και μελετούν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν, έχοντας βάλει πάνω πάνω το «Nomads». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι στις αρχές της επόμενης σεζόν ο ΑΝΤ1 θα βγάλει στον αέρα καινούργιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ή μάλλον για να θέσω πιο… σωστά: θα βγάλουν στον αέρα «Nomads» αφού αυτό που θέλουν να κάνουν δεν θέλουν να θυμίζει τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που έβγαλαν στην αρχή της σεζόν που ολοκληρώνεται…!

 

Μία από τις σημαντικές αλλαγές, που θα φανεί και στην… αρένα είναι ότι η παραγωγή του δεν θα γίνει πάλι στο νησί Παλουάν των Φιλιππίνων αλλά στη Μαδαγασκάρη που προσφέρει πολλά περισσότερα μέσα. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές και στο «τρεις ομάδες» ενώ σίγουρο είναι ότι δεν θα το… πλατιάσουν τόσο πολύ, αλλά θα είναι σε… λογικά τηλεοπτικά πλαίσια, θέλοντας να ποντάρουν στην prime time ζώνη τους και με καινούργιες ελληνικές σειρές.

Το καινούργιο «Nomads» προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν… και μάλιστα νωρίς νωρίς αφού με τον έως τώρα σχεδιασμό του ΑΝΤ1 είναι να βγει στον αέρα πριν το τέλος Σεπτεμβρίου, πιστεύοντας ότι θα είναι ένα από τα «όπλα» τους για να συγκεντρώσουν ξανά τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις