Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αντιδράσεις για τη «Μουρμούρα»

Αντιδράσεις για τη «Μουρμούρα»

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στα στελέχη του ALPHA που φαίνεται ότι αφού δεν μπορούν να κάνουν αυτά που πρέπει αποφασίζουν να ακολουθήσουν την τακτική «πονάει πόδι… κόβει πόδι», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πολλούς τηλεθεατές.

Όλα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό που δημοσιεύματα θέλουν τη «Μουρμούρα» να ολοκληρώνει φέτος την παρουσία της στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με αποτέλεσμα να έχουν πάρει… φωτιά τα τηλέφωνα του σταθμού καταγράφοντας παράπονα τηλεθεατών που ούτε λίγο ούτε πολύ λένε «μακριά τα χέρια από τη “Μουρμούρα”».

Αξίζει να αναφέρω ότι η σειρά διανύει τον 5ο κύκλο της αλλά μετά από… δικαιολογημένη «κοιλιά» που έκανε τις δύο προηγούμενες σεζόν λόγω… όχι και τόσο σωστών επιλογών, ο φετινός κύκλος έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Τα δύο καινούργια ζευγάρια (Σπύρος Τσεκούρας με Άννα Κουτσαφτίκη και Σπύρος Χατζηαγγελάκης με Μαρία Χάνου) έχουν καταφέρει δικαιολογημένα να αγαπηθούν όπως και τα παλαιότερα ζευγάρια (Αντώνης Αντωνίου με Ελένη Κοκκίδου και Βλαδίμηρος Κυριακίδης με Δάφνη Λαμπρόγιαννη) ακόμα και αν οι… ιστορίες τους ορισμένες φορές δεν είναι τόσο προσεγμένες. Ωστόσο και οι οκτώ ηθοποιοί «μουρμουράνε»… τέλεια προσφέροντας στους τηλεθεατές μία ευχάριστη τηλεοπτική ανάσα απέναντι στην… επέλαση των ριάλιτι προγραμμάτων αλλά και… ηθοποιών που έχουν προκύψει από αυτά.

Τις επόμενες ημέρες πάντως τα στελέχη του ALPHA θα αποφασίσουν αν θα δώσουν στη σειρά το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν ώστε να συνεχίσει μαζί με το «Σόι σου» να προσφέρει ευχάριστη κωμική ανάσα στους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις