Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αρρώστησαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Αρρώστησαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Είναι μία «είδηση» που… σέρνεται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Και θα μπορούσε να είναι αστεία και να μας… δρόσιζε εν μέσω καύσωνα, αν όμως δεν αφορούσε την υγεία ενός ανθρώπου.

Δυστυχώς όμως εδώ και λίγες ημέρες κάποιοι, άγνωστο γιατί, κυκλοφόρησαν την «είδηση» ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, εισήχθη σε νοσοκομείο για να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις κλπ… κλπ…!

Από τότε έως και σήμερα τα «ακριβή δημοσιεύματα» πολλαπλασιάζονται με… άρρωστο τρόπο αφού κανείς δεν κάνει τον κόπο να διασταυρώσει την «είδηση»! Αποτέλεσμα; Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ηθοποιού να έχουν ανησυχήσει με την «πορεία της υγείας του».

Λοιπόν, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους ο Σπύρος Παπαδόπουλος χαίρει άκρας υγείας και αυτό επιθυμεί και δι΄ ημάς, αλλά και δι’ υμάς που… τον αρρωστήσατε.

Αυτές τις μέρες μάλιστα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Νάξο και στα γύρω νησιά, ενώ έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπως πρώτα είχα αναφέρει στο Newsit, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει γυρίσματα για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που θα προβάλλεται την καινούργια σεζόν από τον ΣΚΑΪ. Ο τίτλος θα παραμείνει ο ίδιος και μέσα στον Οκτώβριο θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές από το καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι» του πίνοντας «στην υγειά» ακόμα κι αυτών που… βάλθηκαν να τον αρρωστήσουν….!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις