Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτόν τον παρουσιαστή ποιος θα τον πάρει;

Αυτόν τον παρουσιαστή ποιος θα τον πάρει;

«Μήλον της έριδος» φαίνεται ότι έχει γίνει μετά την πρόσφατη τηλεοπτική παρουσία του με την οποία κατάφερε να κερδίσει θετικά σχόλια… για τα σχόλιά του.

Κι ενώ έχει δώσει τα χέρια με στελέχη του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι οι πρώην συνεργάτες του δεν σκοπεύουν να τον παραδώσουν αμαχητί στους απέναντι και προσπαθούν να τον πείσουν να παραμένει στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τον Χάρη Χριστόπουλο που μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επανήλθε στο τηλεοπτικό τοπίο ως κριτής στο «My style rocks». Πριν όμως ολοκληρωθεί το ριάλιτι στον ΣΚΑΪ είχε δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 να αναλάβει την παρουσίαση του «Bachelor». Τελικά όμως τα στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να «παγώσουν» το συγκεκριμένο ριάλιτι και αποφάσισαν να βγάλουν αυτό που προόριζαν για το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το «Game of love», συνεχίζοντας όμως τις συζητήσεις με τον Χριστόπουλο για την παρουσίασή του.

Πριν απόν λίγες ημέρες όμως, όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit, τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να βγάλουν ένα καινούργιο ριάλιτι σχέσεων, το «I wannamarry you» και ανάμεσα στα πολλά ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι ήταν και αυτό του Χάρη Χριστόπουλου, ο οποίος μάλιστα ήταν ο μοναδικός άντρας υποψήφιος για την παρουσίασή του καθώς όλες οι άλλες σκέψεις ήταν για γυναίκες. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου η σκέψη δεν έμεινε μόνο στο τραπέζι αλλά υπήρξε και συνάντηση μαζί του, καθώς τα στελέχη του ΣΚΑΪ θέλουν να τον «κόψουν» από απέναντι. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και όπως φαίνεται θα αναλάβει τελικά το dating show που ετοιμάζονται να βγάλουν μέσα στον Φεβρουάριο, αλλά αφού δεν έχουν ακόμα πέσει οι υπογραφές όλα παίζουν…!

Πάντως ότι στα… πόδια του Χάρη Χριστόπουλου «σφάζονται» κανάλια ίσως λέει πολλά για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις