Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor 2: Κλείνουν τις… τρούπες για να μην μπουν οι «οχτροί»

Survivor 2: Κλείνουν τις… τρούπες για να μην μπουν οι «οχτροί»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του τα στελέχη του ΣΚΑΪ ετοιμάζονται να κάνουν πολλές αλλαγές στο πρόγραμμά τους και να βγάλουν στην «πρώτη γραμμή της μάχης» το ριάλιτι επιβίωσης. Είναι σαφές ότι στο κανάλι του Φαλήρου δεν θέλουν να αφήσουν καμία… τρούπα στο πρόγραμμά τους για να μην «χωθούν» ανενόχλητοι… οι οχτροί!

Όπως λοιπόν έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit το «Survivor» θα προβάλλεται αρχικά από Κυριακή έως και Τετάρτη με σκοπό μετά τον πρώτο μήνα να προστεθεί ένα ακόμα επεισόδιο που θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη. Θέλοντας λοιπόν να καλύψουν το κενό που υπάρχει τις Παρασκευές στο πρόγραμμά τους ζήτησαν από την τούρκικη εταιρεία «Acun Medya» μήπως μπορούν να έχουν κάποιο… show με το ριάλιτι επιβίωσης. Καλά, μην φανταστείτε ότι θα έστελναν… μπαλέτα στον Άγιο Δομίνικο! Επιθυμία τους ήταν να καλύψουν την… τρούπα στο πρόγραμμά τους, αφού δεν θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους απέναντι, στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, να… τρουπώσουν με δικό τους πρόγραμμα και να πάρουν τηλεθεατές. Ωστόσο φαίνεται ότι η πρόταση που ήρθε από την Τουρκία τους καλύπτει και αυτή την «τρούπα» αλλά και της απογευματινής ζώνης πριν να… εξαντλήσουν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τι εννοώ; Όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit από την ερχόμενη βδομάδα η παρουσιάστρια θα ξεκινά καθημερινά μία εκπομπή το μεσημέρι, την «Εδώ», αλλά θα αποχαιρετά μετά από ώρες στον τηλεοπτικό αέρα , λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους άλλης εκπομπής, της «Εδώ Survivor», η οποία θα αναφέρεται στα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι.  Αυτό όμως θα συμβαίνει μέχρι να ετοιμαστεί το καινούργιο ριάλιτι που πρώτα αναφέραμε στο Newsit.gr, το «I Wanna Marry You», που εξαιτίας του θα «κοπεί» η εκπομπή «Εδώ» από το καθημερινό πρόγραμμα και ίσως μετακινηθεί στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Αυτό λοιπόν, το καινούργιο dating show του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι θα τους κλείσει τελικά και την «τρούπα» στο prime time της Παρασκευής που θα μεταδίδεται ένα «Gala» επεισόδιο, όπως γινόταν και με το προηγούμενο ριάλιτι το «My style rocks».

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία του και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στο τραπέζι για το ποια θα το παρουσιάζει έχουν «πέσει» τα ονόματα της Μαρίας Μπακοδήμου, της Έλλης Κοκκίνου και της Κατερίνας Λάσπα.  Βέβαια είναι νωρίς για να «κλειστεί» η παρουσιάστρια που θα το αναλάβει το Gala του «I Wanna Marry You» αλλά είναι σίγουρο ότι αυτό θα είναι το «όπλο» του ΣΚΑΪ στην «τρούπα» που αφήνει το «Survivor» στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις