Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διακαναλικός πόλεμος για τα spoiler

Διακαναλικός πόλεμος για τα spoiler

Σε κόντρα τηλεοπτικοί σταθμοί για τα όσα μεταδίδονται για τις εξελίξεις στα προγράμματά τους… από τα απέναντι κανάλια.

Από την άλλη όμως και στα επιτελεία των καναλιών είναι διχασμένοι με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η προβολή κάνει καλό, σε αντίθεση με άλλους που υποστηρίζουν ότι έτσι… χαλάει η «έκπληξη», τονίζοντας μάλιστα πως πολλά spoiler βγαίνουν από «απέναντι» σταθμούς με σκοπό να… την χαλάσουν στους τηλεθεατές τους και να πλήξουν τα προγράμματά τους.

Στο παρασκήνιο λοιπόν τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει κάποιες… φιλικές μέχρι στιγμής συνεννοήσεις ζητώντας να κρατηθεί μέτρο στις πληροφορίες που δίνονται. Ωστόσο στο πλαίσιο των «φιλικών» υποδείξεων υπήρξε η προειδοποίηση πως αν συνεχίσει η spoiler-μανία τότε μπορεί να απαγορευθεί ακόμα και η αναπαραγωγή πλάνων.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι εκτός από τα ριάλιτι (Survivor, Masterchef, Φάρμα κτλ), όπου λογικά θα πηγαίνει το μυαλό σας, «θύματα» της… spoilerάδας που κατακλύζει το τηλεοπτικό τοπίο είναι κι άλλα πετυχημένα προγράμματα, όπως οι «Άγριες Μέλισσες», με πρόσωπα του σταθμού να αντιδρούν όταν δεν γίνεται από δικά τους προγράμματα.

Τι θα γίνει λοιπόν  τις επόμενες ημέρες με τα spoiler από τα ανταγωνιστικά κανάλια και πόσα στοιχεία θα δίνουν θα δρομολογήσει εξελίξεις και είτε ο «πόλεμος» θα κοπάσει… ή θα υπάρξουν νέα δεδομένα… στις μεταξύ τους… συνεργασίες.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις