Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διγενή και Αθερίδης τιμούν το MEGA – Το αφιέρωμα με καλεσμένους έκπληξη

Έλενα Ακρίτα, Θοδωρής Αθερίδης

Ενώνουν τις δυνάμεις τους και σίγουρα θα είναι ένα Mega-λο και πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Άλλωστε «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», οπότε δεν είναι τυχαίο που από την έναρξή της η καινούργια εκπομπή προετοιμάζεται και στήνεται με πολλές εκπλήξεις.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει από το Newsit.gr το MEGA εξασφάλισε συνεργασία με τη Σεμίνα Διγενή προκειμένου να δημιουργήσει μία καινούργια εκπομπή με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη.

Όπως μάλιστα είχαμε αναφέρει τίτλος της «Έλα και θα δεις» και όπως μαθαίνουμε δικαιολογημένα εκτιμάται ότι πολλοί θα θελήσουν να μπουν… για να περάσουν καλά. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στην πρεμιέρα της εκπομπής, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, το θέμα της εκπομπής θα είναι MEGA! Τι σημαίνει αυτό; Ότι… κεντρικός καλεσμένος θα είναι το κανάλι, το MEGA, όπου για αυτό θα μιλούν άνθρωποι που σημάδεψαν με την ιστορία τους την πορεία του σταθμού, του MEGA-λου καναλιού, αλλά και σημαδεύτηκαν από αυτό και τη συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό. Η MEGA-λη ιδέα της Σεμίνας Διγενή είναι ότι η πρώτη εκπομπή θα επικεντρωθεί σε πρόσωπα που με τη συνεργασία τους με το κανάλι, σε όλα τα επίπεδα, έχουν «γράψει» ανεξίτηλα στο τηλεοπτικό κοινό. Γνωστές, αλλά και άγνωστες ιστορίες από τους καλεσμένους που έχουν να πουν πολλά… να θυμηθούν πάρα πολλά… να αποκαλύψουν πάρα πάρα πολλά.

«Έλα και θα δεις» λοιπόν με τον Θοδωρή Αθερίδη να καλησπερίζει τους τηλεθεατές την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 11:30 το βράδυ και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν μία MEGA-λη εκπομπή»!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις