Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σεμίνα Διγενή και Θοδωρής Αθερίδης λένε «Έλα και θα δεις»!

Σεμίνα Διγενή και Θοδωρής Αθερίδης λένε «Έλα και θα δεις»!

Μία Mega-λη και ευχάριστη έκπληξη περιμένει σύντομα τους τηλεθεατές με την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς αλλά πολύ προσεχτικά ώστε σύντομα να κάνει την είσοδό της στο τηλεοπτικό τοπίο.

Όπως πρώτα σας είχαμε αποκαλύψει από το Newsit.gr το MEGA προγραμματίζει μία καινούργια εκπομπή δια χειρός Σεμίνας Διγενή και με τον Θοδωρή Αθερίδη στην παρουσίαση. Τώρα λοιπόν θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα για την εκπομπή που ετοιμάζει η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας έχοντας στο «τιμόνι» της το δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο επικρατέστερος τίτλος για την εκπομπή είναι «Έλα και θα δεις», αλλά αν κρίνουμε από τους συντελεστές θα προσθέσουμε και το «για να περάσεις πολύ… πολύ… πάρα πολύ ωραία»! Τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» ο οριστικός τίτλος ενώ ήδη έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται το σκηνικό που θα είναι ένα σπίτι, ένα loft… με τα πάντα του: με καναπέδες και πολυθρόνες μέχρι μπαράκι και τραπεζαρία αλλά και το μέρος που θα είναι η ορχήστρα. Ε, ναι, εννοείται ότι θα έχει ορχήστρα αφού η ιδέα βασίζεται πολύ σε δύο παλαιότερες πετυχημένες εκπομπές της Σεμίνας, τις «Εντιμότατοι φίλοι μου» και «Κοίτα τι έκανες», συνδυάζοντας την καλή παρέα με τη μουσική. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Θοδωρής θα έχει πιο… ενεργό ρόλο στην εκπομπή αφού ως οικοδεσπότης θα μεταφέρει τη δράση από τον έναν χώρο στον άλλο, ανάλογα με τις εκπλήξεις που θα έχουν ετοιμάσει στον «κεντρικό καλεσμένο», ενώ μπορεί να έχει κάνει και εξωτερικά γυρίσματα για τις ανάγκες της εκπομπής.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι Σεμίνα και Θοδωρής έχουν άριστες σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια οπότε δεν είναι τυχαίο που θα συνεργαστούν για την καινούργια εκπομπή. Μπορείτε μάλιστα να απολαύσετε και ένα… ανατρεπτικό βίντεο (από το κανάλι της Σεμίνας στο διαδίκτυο με πολλούς αποκλειστικούς τηλε-θησαυρούς) από τηλεοπτική συνάντησή τους πριν από χρόνια που προϊδεάζει ότι πρέπει να περιμένουμε πολλά από αυτό το «πάντρεμα».

Είναι λογικό λοιπόν να εκτιμούμε ότι δεν θα είναι απλά «μία ακόμα μουσική εκπομπή» αλλά θα έχει πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και χαρά με μοντέρνα ματιά και αισθητική.

Ο προγραμματισμός του MEGA είναι η εκπομπή «Έλα και θα δεις» της Σεμίνας Διγενή με τον Θοδωρή Αθερίδη να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου και μία φορά τη βδομάδα να κάνει εκείνη την ώρα τους τηλεθεατές… να μην θέλουν να δουν τίποτε άλλο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις