Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δυνατή πρεμιέρα για το Survivor

Δυνατή πρεμιέρα για το Survivor

Έκανε… comeback στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και όπως φαίνεται από τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης οι περισσότεροι τηλεθεατές… πέταξαν στον Άγιο Δομίνικο για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του.

Έτσι ο καινούργιος κύκλος του SURVIVOR γέμισε χαμόγελα τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ αφού το ριάλιτι επιβίωσης ήταν πρώτο στη ζώνη του καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής του, σημειώνοντας 35,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,5 στο δυναμικό κοινό, δηλαδή τους τηλεθεατές ηλικίας 18-54, ενώ εκτιμάται ότι 4.093.337 τηλεθεατές πέρασαν έστω και για ένα λεπτό από τη συχνότητα του σταθμού. Οι πιο… φανατικοί μάλιστα τηλεθεατές αποδείχτηκαν οι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών, αφού το SURVIVOR σημείωσε 41% μέσο όρο στο εν λόγω ανδρικό κοινό και 40,5% στο γυναικείο.

Οπότε, με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αποδεικνύεται σωστή κίνηση για τον ΣΚΑΪ η εσπευσμένη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης που επέστρεψε στην τηλεοπτική… αρένα, προσπαθώντας από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22:15, αλλά και τις Κυριακές, στις 9 το βράδυ, να κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις