Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι επίσημο: το Just The 2 Of Us επιστρέφει – Το ανατρεπτικό τρέιλερ

Είναι επίσημο: το Just The 2 Of Us επιστρέφει – Το ανατρεπτικό τρέιλερ

Ετοιμάζεται να επιστρέψει για να πάρει ξανά θέση στο πρόγραμμα του OPEN με σκοπό να περνούν οι τηλεθεατές… όσο καλά… αλλά και καλύτερα… από όσο περνούν οι συντελεστές του.

Άλλωστε το πόσο έχει δέσει η ομάδα του Just The 2 Of Us φαίνεται και από το ανατρεπτικό τρέιλερ που ετοίμασαν, στο οποίο αντί να βρεθούν στο φαντασμαγορικό σκηνικό του, αυτοί πήραν… τους δρόμους… και αντιμετωπίζουν μαζί… ό,τι συμβεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού

«Το Just The 2 Of Us επιστρέφει στο OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την απολαυστική παρέα των κριτών, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα, ενώ υποδέχονται στην παρέα τους τη Λάουρα Καραϊσκου που θα παρουσιάζει τα δρώμενα στο Celebrity Room. Μαζί τους λαμπεροί διαγωνιζόμενοι που θα κάνουν αίσθηση, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις στους στο τραγούδι για καλό σκοπό.

Το τρέιλερ του σόου είναι στον αέρα του OPEN και σε αυτό ο Νίκος βάζει και πάλι δύσκολα, στους αγαπημένους του κριτές…!

Με όπλο τους όμως το χιούμορ, όλοι ανταπεξέρχονται στις δοκιμασίες του Νίκου και δείχνουν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη».

Έτσι λοιπόν ο καινούργιος κύκλος του Just The 2 Of Us θα είναι ξανά στον αέρα του OPEN από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου με σκοπό κάθε Σάββατο τα μικρόφωνα να παίρνουν φωτιά, βάζοντας φωτιά και στα social media αλλά και ανεβάζοντας το κέφι και του τηλεοπτικού κοινού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις