Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: έτσι τελειώνει με το ΟΡΕΝ η Κατερίνα Καινούργιου

Είναι οριστικό: έτσι τελειώνει με το ΟΡΕΝ η Κατερίνα Καινούργιου

Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και καιρό, αλλά εδώ και λίγες ώρες έσπασε εντελώς.

Έτσι αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη φετινή σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ότι αποχωρεί από το ΟΡΕΝ!

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό για έναν ακόμα χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2022, αλλά υπήρξε πλήθος δημοσιευμάτων που την ήθελαν να βρίσκεται σε διαφωνία με τη διοίκηση του σταθμού. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατούσε στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη διοίκηση του ΟPΕΝ ήταν και ο «πόλεμος» εξωδίκων που είχε ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών… κι όχι μόνο… αφού όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτα στο newsit.gr o σταθμός είχε αποστείλει εξώδικο και σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, τον ALPHA, που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε επαφές με την παρουσιάστρια ενώ ανήκε στο δυναμικό του. Αυτό, το ένα από τα πολλά εξώδικα, φαίνεται ότι ήταν που εξώθησε την παρουσιάστρια να «σπάσει» το γυαλί. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό επιδόθηκε εκ μέρους της Κατερίνας Καινούργιου καταγγελία της σύμβασής της με τον τηλεοπτικό σταθμό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους τον τελευταίο χρόνο τόσο η ίδια όσο και συνεργάτες της εκπομπής της δεν είχαν κάνει καμία σύσκεψη με τη διοίκηση για τη «χάραξη στρατηγικής» ενόψει του σκληρού ανταγωνισμού, ενώ παράλληλα υπήρξε μείωση του κόστους παραγωγής της ακόμα και σε σημαντικά μέσα, πχ μοντάζ, συνεργεία κλπ, τα οποία είχε ανάγκη η παραγωγή της καθημερινής εκπομπής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αυτό που τονίζεται στην καταγγελία της συνεργασίας της με το ΟΡΕΝ είναι πως με τα εξώδικα που απέστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός στον ALPHA και στην εταιρεία παραγωγής, τη Barking Well Media, δημοσιοποίησαν εμπιστευτικά στοιχεία παραβιάζοντας τους όρους της μεταξύ τους σύμβασής.  Παράλληλα δε, η Κατερίνα Καινούργιου υποστηρίζει πως ο τηλεοπτικός σταθμός προσπαθώντας με τα εξώδικά του να την κρατήσει στο πρόγραμμά του την έπληξε επαγγελματικά αλλά και ηθικά, καθιστώντας όμως έτσι, αδύνατη πλέον τη μεταξύ τους συνεργασία.

Στη μακροσκελή όπως έχω πληροφορηθεί καταγγελία της συνεργασίας της με το ΟΡΕΝ η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίζεται να μην… ευτυχεί πλέον στην «οικογένεια» του τηλεοπτικού σταθμού, τονίζοντας πως ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν δεν υπήρξε καθόλου καλή σχέση, συνεργασία και συνεννόηση με τη διοίκηση προγράμματος για την εκπομπή της. Βέβαια, το ΟΡΕΝ με την παρουσιάστρια και την εκπομπή της εισέπραξε από τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, οπότε παρά την απόφασή της να προσπαθήσει να βρει την… ευτυχία σε άλλο κανάλι, ο τηλεοπτικός σταθμός της Παιανίας θα συνεχίσει να κινείται νομικά με τον επίλογο της ιστορίας να γράφεται στις δικαστικές αίθουσες…!

Έως τότε όμως, τη νέα σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κληθεί να αποδείξει την αξία της στο τηλεοπτικό «χρηματιστήριο» μέσα από άλλη τηλεοπτική στέγη, ενώ από την άλλη το ΟΡΕΝ θα πρέπει να αποδείξει αν η επιτυχία της πρωινής εκπομπής τους ήταν λόγω δομημένης στρατηγικής προγράμματος και περιεχομένου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις